• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Oglasio se Novak Đoković: Više nema dileme - potvrdio je gdje će igrati!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Na zvaničnom sajtu najboljeg tenisera svijeta objavljena je važna vijest!

 novak đoković raspored turnira na kojima će igrati 2022 Izvor: Profimedia

Više ne postoji bilo kakva dilema - Novak Đoković igraće prve mečeve u sezoni 2022. u Dubaiju, gdje će učestvovati na turniru od 21. do 26. februara. Tu informaciju Nole je objavio na svom zvaničnom sajtu i time je ozvaničena najava njegovog puta u Aziju, koji je najavljen prethodnih dana.

Ostaje da se vidi da li će Novak čekati još mjesec dana da zaigra prvi takmičarski tenis u sezoni, s obzirom na to da je trebalo da igra na Australijan openu, ali ga je odande deportovao ministar koji je svojevremeno skandirao da je rasista, seksista i homofob.

Možda će vas zanimati

Novak je nakon povratka iz Australije provodio vrijeme odmarajući i puneći baterije u Beogradu i Crnoj Gori, ove nedjelje je ponovo u glavnom gradu, gdje se na terenima svog teniskog centra na Dorćolu priprema za nove izazove. A svi koji navijaju za najboljeg na svijetu jedva čekaju da ga opet vide na terenu.

Takođe, Đoković je prošle nedjelje dobio poziv da učestvuje na turniru u Roterdamu, koji će biti odigran od 7. do 13. februara. U slučaju da to prihvati, za šta nema nagovještaja, Novak će ubrzati pripreme poslije agonije u Melburnu, gdje je 11 dana januara maltretiran, zatvaran, osuđivan i na kraju protjeran iz zemlje.

Za to vrijeme, Australijan open ušao je u završnicu i poznati su polufinalni parovi, ali cijeli grend slem protiče u sjenci skandaloznog "dočeka" najboljeg igrača svijeta. Tako je publika u Rod Lejver areni i ove srijede zviždala Danilu Medvedevu kada je pomenuo Novakovo ime. Poslije uzbuljivog trijumfa protiv Kanađanina Feliksa Ože Alijasima on je svima objasnio zašto je pred cijelim svijetom govorio o Đokoviću.

Pod uslovom da Medvedev osvoji Australijan open, prestići će srpskog tenisera na vrhu ATP liste do 21. februara. U tom periodu Đoković će se definitivno vratiti na teren poslije duge pauze i sigurno raspaliti veliku borbu za prvo mjesto - bez obzira na to da li će u tom trenutku biti na čelu ili na drugom mjestu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC