• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Oglasio se i britanski ambasador oko viza za srpske sportiste: Kašnjenja se dešavaju u cijelom svijetu, razlog Ukrajina!

Autor Haris Krhalić

Britanski ambasador pojasnio!

 Oglasio se Metju Fild povodom neizdavanja viza za taekvondo sportiste Izvor: Facebook/TAEKWONDO SAVEZ Bosne i Hercegovine

Nakon što je Taekvondo savez Bosne i Hercegovine objavio demant na izjavu predsjednika Taekvondo saveza RS i člana predsjedništva Taekvondo Saveza BiH Branislava Njegovana, te obavijestio cjelokupnu javnost da je do neizdavanja viza za članove taekvondo reprezentacije Bosne i Hercegovine došlo zbog novonastale situacije u Ukrajini, sada se oglasio i ambassador Velike Britanije u BiH - Metju Fild.

“Vidjeli smo određene netačne informacije o obijanju izdavanja UK viza. Zbog pravila o zaštiti privatnosti ne moženo komentarisati pojedinosti. Kašnjenja u izdavanju viza za UK se dešavaju u cijelom svijetu zbog prioritizacije aplikacija za vize iz Ukrajine”, napisao je on na svom zvaničnom Tviter profilu.

Podsjećamo, iz TS BiH su poručili kako viza nikome nije odbijena, već su iste u proceduri izdavanja te da je Katarina Krajišnik članica TS FBiH, a ne TS RS kako je Njegomir izjavio.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC