• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šok intervju šefa Formule 1 - Primio bih metak za Putina! Eklstona pitali o ratu, on opleo po Americi!

Autor Haris Krhalić

Nekadašnji vlasnik Formule 1 Berni Eklston je lični prijatelj Vladimira Putina i kako kaže "primio bi metak za njega".

 Berni Eklston intervju o Putinu Izvor: Profimedia

Nekadašnji prvi čovjek Formule 1 Berni Eklston se iznenađujuće oglasio po pitanju rata u Ukrajini. Vremešni Britanac je jasno stao na stranu Rusije i posebno Vladimira Putina. 

Ovaj 91-godišnjak je za Putina rekao da je "prvoklasna osoba i da je "osjećajan", a civilne žrtve rata opisao je kao "nenamjerne". Putin i Eklston su se upoznali 2014. godine kada je prvi put održana trka Formule 1 u Rusiji, a sada je na pitanje novinarke da li i dalje smatra Putina svojim prijateljem Eklston odgovorio potvrdno.

"I dalje bih primio metak za njega! Mislim draže bi mi bilo da ostanem nepovređen, ali bih za njega primio metak. On je prvoklasna osoba i radi stvar za koju vjeruje da je ispravna za Rusiju. Nažalost kao poslovni ljudi svi pravimo greške povremeno, i ja sam ih pravio. Ali kada ih napraviš moraš da se potrudiuš da to popraviš. Ja mislim da on stvari radi pravilno", rekao je Eklston.

Nekadašnji vlasnik Formule 1 sa druge strane nema lijepo mišljenje o Volodimiru Zelenskom, aktuelnom predsjedniku Ukrajine. 

"Sa druge strane u Ukrajini... Znam da je Zelenski bio komičar i izgleda da hoće da nastavi da se bavi tom profesiojom. Da je razmislio i dovoljno se potrudio da razgovara sa gospodinom Putinom koji je emotivna osoba on bi ga saslušao i vjerovatno uradio nešto povodom toga", rekao je Eklston.

Novinare je zanimalo šta Berni misli o "desetinama hiljada Ukrajinaca koji su poginuli", a u odgovoru su dobili podsjećanje na brojne američke ratne intervencije. 

"Ja ne pokušavam to da opravdam, to nije bilo namjerno. Pogledajte koliko je puta Amerika ušla u države koje sa Amerikom nisu imale veze. Zapravo ratovi su američki posao jer je za njih dobro da prodaju oružje"; istakao je Eklston.

Na kraju je na pitanje da li misli da je Zelenski morao da uradi više kako bi izbjegao ovaj rat Eklston odgovorio kratko, sa jednim "apsolutno"!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC