• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Idioti, ubićete nekoga na stazi! Haos u Formuli 1 zbog Ferstapenovih navijača - Ako ih to pogodi, umrijeće i nema spasa!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Šef ekipe Mercedesa Toto Volf ogorčen je zbog navijača Maksa Ferstapena.

 Navijači bacili dimne bombe na stazu Formule 1 Izvor: YouTube/F1 World/Screenshot

Vozač Red Bula Maks Ferstapen startovaće sa "pol" pozicije na Velikoj nagradi njegove Holandije u nedjelju (15.00), međutim uprkos tome što je nastavio dominaciju i ponovo pokazao da je trenutno najbolji vozač u Formuli 1 - kvalifikacije na "Zandvortu" obilježili su njegovi navijači, i to ne zbog dobrog razloga.

Festapenovi navijači su na stazu bacili dvije dimne bombe tokom kvalifikacija i zbog toga je jedna osoba uhapšena. Prvi incident se odigrao u Q2 (drugom krugu kvalifikacija) kada je samo Aleks Albon bio na stazi, pa je ubrzo pokazana i crvena zastava kako bi sve bilo raščišćeno, da bi druga dimna bomba doletjela u Q3. Zbog toga su kvalifikacije privremeno prekinute, pošto nije bilo bezbjedno da vozači budu na stazi.

Možda će vas zanimati

Svi su pobjesnili zbog ovakvih stvari kakve nisu tipične za Formulu 1, a malo više od svih "šef" ekipe Mercedesa Toto Volf koji posebno strahuje za Luisa Hamiltona, najvećeg rivala Maksa Ferstapena.

"Sramota je da postoje idioti koji ne shvataju šta bi dimne bombe mogle da urade vozačima. Ako ih tako nešto pogodi, može da dođe i do smrtnog ishoda. Tu vam ne bi pomogao ni 'oreol' koji spasava živote", zavapio je Toto Volf kome se ne sviđa aktuelna situacija sa navijačima u ovom sportu.

"Gledali smo usporeni snimak i Luis Hamilton je prolazio kroz 'pit lejn'. Ne znam da li je to bačeno na njega, ali se desilo prije nego što je došao tamo... Nadam se da će organizatori riješiti problem."

U neizvjesnim kvalifikacijama iza Ferstapena su stigla dva Ferarijeva bolida - Lekler, pa Sainc - dok je Luis Hamilton na čevrtom mjestu, jednom ispred Serhija Pereza iz Red Bula. U najboljih deset su još Džordž Rasel (Mercedes), Lando Noris (Meklaren), Mik Šumaher (Has), Juki Cunoda (Alfa Tauri) i Lens Strol (Aston Martin).

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC