• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nisu mi dali da posjetim Šumahera! Džordan htio da vidi legendu, ali mu je ona zabranila: "Pozvao sam je da pitam..."

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Prijatelj Mihaela Šumahera Edi Džordan želio je da posjeti legendu...

 Zena-Mihaela-Sumahera-zabranila-posetu-Ediju-Dzordanu Izvor: Profimedia/YouTube/screenshot/Formula 1

Korina Šumaher, supruga Mihaela Šumahera, zabranila je posjete legendarnom vozaču Formule 1. Njegov prijatelj i čovjek za koga je jednom prilikom vozio Edi Džordan želio je da ga vidi, ali za to nije dobio dozvolu. Ispričao je sve detalje o tome.

Irski biznismen, koji je imao svoju formulu u najbržem cirkusu na svijetu do 2005. godine, ispričao je za tamošnje medije da je htio da vidi Šumija, pozvao je Korinu i htio je da ga posjeti. Do toga na kraju ipak nije došlo.

"Korina je u jednom trenutku bila u vezi sa mojim vozačem Hajncom-Haraldom Frencenom. Napustila ga je i udala se za MIhaela kasnije. Pošto je znam, kontaktirao sam je i pitao sam da li bih mogao da dođem da vidim Šumahera. Dobio sam negativan odgovor. Rekla mi je da niko ne može da ga vidi osim najbližih članova porodice. Nedugo poslije toga mi je prišao njegov sin Mik i zaista je divan momak", rekao je Džordan.

Šumaher je jedan od najboljih vozača Formule 1 u istoriji, svakako jedno od zaštitnih lica najbržeg cirkusa na svijetu. Nažalost, te 2013. godine doživio je nesreću na skijanju i glavom je udario u stijenu. Iako je nosio kacigu, povrede su bile toliko ozbiljne da je bio u indukovanoj komi šest mjeseci. Sada je na kućnom liječenju u svojoj vili na jezeru Ženeva, a njegov prijatelj Žan Tod nedavno je otkrio da je gledao trke zajedno sa njim.

"Ne bih se složio sa tim da je Šumi najbolji svih vremena. Po malo sam rezervisan po tom pitanju. Naravno, to je samo moje mišljenje, svako ima pravo na svoje. Bio je sjajan, nema sumnje u to, mada mi se nikada nije dopadao njegov stil trkanja", poručio je Džordan za koga je čuveni Šumi vozio samo jednom prilikom, u Belgiji 1991. godine u kvalifikacijama.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC