• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rafael Nadal se oglasio na srpskom! Vidio šta radi Novak, pa napisao samo jednu riječ!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

I Rodžer Federer i Rafael Nadal oduševljeni onim to su vidjeli od Noleta u Londonu!

 Rafael-Nadal-o-Novaku-Djokovicu-na-srpskom-jeziku Izvor: Profimedia

Novak Đoković pobijedio je Amerikanca Fransisa Tijafoa i pokazao magiju u Londonu, na Lejver kupu, poslije pauze od dva i po mjeseca. Rafael Nadal, njegov saigrač iz "Tima Evropa", vidio je šta je Srbin uradio rivalu i pokazao ogromno poštovanje prema Noletovoj partiji - napisao je poruku na srpskom jeziku: "Idemo!" i oduševio i Novakove fanove.

Zaista, Đoković je odigrao čudesnu partiju, a i Rodžer Federer je ostao u čudu kada je vidio kako je Nole odigrao prvi set protiv Amerikanca. Dobio ga je 6:1, sjeo je na klupu, a Švajcarac mu je iskreno priznao da je Nole odigrao savršeno i nevjerovatno! Đoković je na Lejver kupu kraj najvećih rivala pokazao da "nije zarđao" tokom dugog perioda van tenisa, pa će sigurno sa dodatnom energijom otići iz Londona u Tel Aviv, gdje će učestvovati na turniru od ponedjeljka.

Srbin će iz Londona ponijeti i jake utiske poslije emotivnog oproštaja Rodžera Federera od profesionalnog tenisa.

Đoković je u petak bio kraj Rodžera i Rafe da ih zagrli dok su se uplakani opraštali, mada se i on borio sa suzama. "Bilo je emotivno, bili su neki od najlepših trenutaka koje smo imali priliku da vidimo i doživimo. Znali smo da će biti emotivni Rodžerov oproštaj, bili smo obuzeti tim trenutkom, ali bio je to miks emocija, bilo je tu i tuge, jer najveći svih vremena napušta naš sport, ali opet, vidjeti njega srećnog, kako je igrao, šta se sve desilo... Zahvalan sam i srećan što sam bio ovdje i što smo svi svjedočili. Jedan od najljepših trenutaka u mom životu", rekao je Nole poslije pobjede protiv Tijafoa.

Novak je nije dobio previše vremena za odmor nakog tog meča, jer ga u subotu uveče takođe čeka i meč dubla, u kojem će sa Italijanom Mateom Beretinijem zaigrati protiv Džeka Soka i Aleksa De Minora. Iako nije još izašao raspored za nedjelju, ne bi bilo iznenađenje da se Nole tim mečom oprosti od Londona i ovogodišnjeg Lejver kupa, definitivno najvećeg u istoriji.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC