• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Selektor Crne Gore objavio je spisak rukometaša za duel sa BiH

Autor Haris Krhalić

U odnosu na sastav koji je u aprilskom dvomeču baraža bio bolji od Grčke za plasman na Svjetsko prvenstvo, u ekipi nema desnog beka Stefana Čavora koji je u junu imao operaciju prednjih ukrštenih ligamenata koljena, dok se nakon oporavka od povrede vraća Nikola Matović.

 Crna Gora rukometna reprezentacija spisak Izvor: Anadolija/Miloš Vujović

Selektor muške seniorske reprezentacije Crne Gore Zoran Roganović objavio je spisak igrača za utakmice protiv Bosne i Hercegovine (BiH) i *Kosova u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo koje će 2024. godine biti održano u Njemačkoj, javlja Anadolija.

Crna Gora će u okviru kvalifikacione grupe 7, u Podgorici 12. oktobra dočekati Kosovo, dok četiri dana kasnije gostuje BiH u Sarajevu. Protivnik u grupi je još Slovenija.

U odnosu na sastav koji je u aprilskom dvomeču baraža bio bolji od Grčke za plasman na Svjetsko prvenstvo, u ekipi nema desnog beka Stefana Čavora koji je u junu imao operaciju prednjih ukrštenih ligamenata koljena, dok se u nacionalni tim nakon oporavka od povrede vraća golman Nikola Matović.

Na spisku se nalaze golmani: Nebojša Simić (Melcungen, Njemačka), Nikola Matović (Amo, Švedska); lijeva krila: Miloš Vujović (Fuhse, Njemačka), Aleksandar Bakić (Nekse, Hrvatska); desna krila: Mirko Radović (Eurofarm Pelister, Sjeverna Makedonija), Marko Lasica (Redbergslids, Švedska); lijevi bekovi: Vasko Ševaljević (Hapoel Rišon, Izrael), Miloš Božović (Ivri, Francuska), Radojica Čepić (Veclar, Njemačka); srednji bekovi: Stevan Vujović (Minaur Baja Mare, Rumunija), Božo Anđelić (Motor Zaporožje, Ukrajina), Božidar Simić (Metaloplastika, Srbija), Vasilije Kaluđerović (Potsdam, Njemačka); desni bekovi: Branko Vujović (Hanover, Njemačka), Risto Vujačić (Hapoel Ašdod, Izrael); pivoti: Nemanja Grbović (Steaua, Rumunija), Vuk Lazović (Kuvajt klub, Kuvajt), Miodrag Ćorsović (Trimo Trebnje, Slovenija).

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC