• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Opet se priprema teren da zabrane Novaka u Australiji: Bivša ministarka agituje - To bi bio šamar!

Autor Dragan Šutvić

Novak Đoković se nada da će moći da učestvuje na Australijan openu, ali ima onih koji su protiv takve ideje...

 ministarka iz australije ne želi đokovića na australijan openu Izvor: YouTube/Sky News/beIN SPORTS Asia/Screenshot

Srpski teniser Novak Đoković nada se da će mu biti ukinuta zabrana ulaska u Australiju kako bi učestvovao na grend slem turniru u januaru i borio se za deseti pehar u Melburnu, međutim, odluka se i dalje čeka. Dok jedan dio javnosti i političara priča o besmislenosti kazne za srpskog tenisera koji je prošao "sito i rešeto" početkom ove godine, postoji i doo onih koji bi voljeli da se na njemu "slome kola" i da bude kažnjen za nešto što i nije kriv.

Možda će vas zanimati

Tako je bivša australijska ministarka unutrašnjih poslova Karen Enduz izjavila da bi zabrana izdavanja vize Novaku Đoković bio "šamar u lice" svim Australijancima koji su se vakcinisali protiv korona virusa.

Podsjetimo, Novak Đoković je početkom godine ušao u Australiju uz specijalno izuzeće pošto nije vakcinisan, potom je priveden i na sudu je "oborena" zabrana, međutim potom je napravljen presedan i teniseru je zabranjeno učešće. Deportovan je i napustio je Australiju uz trogodišnju zabranu ulaska, ali svi su odmah pomislili da se to neće održati i da će Đokoviću biti dozvoljeno već iduće godine da učestvuje na prestižnom turniru.

"Onda bi se pojavili drugi ljudi u sličnim okolnostima kojima su vize ukinute. Dakle, ako Imigraciono sada odluči da napravi izuzetak za Đokovića, postavlja se pitanje - šta će da urade za ostale koji su u sličnoj situaciji", rekla je Endruz za ABC.

"To bi bio šamar u lice onima koji su uradili pravu stvar i vakcinisali se. Zašto bi se Novaku Đokoviću dozvolilo da se vrati u zemlju? Samo zato što je visoko rangirani teniser sa milionima dolara? Ne bi smjelo da za njega važi jedno pravilo, a drugo pravilo za ostale“, dodala je bivša ministarka u vladi Australije koja očigledno pokušava da na srpskom teniseru stekne vrijedne političke poene, ali pitanje je da li će joj to poći za rukom.

Devetostruki šampion Australijan opena Novak Đoković jedavno je izjavio da se nada pozitivnim vijestima oko učešća na turniru, a vidjećemo da li nas i ovoga puta čeka drama ili će konačno dobiti pravo zeleno svjetlo.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročtiajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC