• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zbog droge uhapšen bivši igrač Crvene zvezde: Pravio haos na aerodromu, pa mu našli heroin u gaćama!

Autor Haris Krhalić

Miloš Medenica, bivši rukometaš crveno-bijelih uhapšen je na aerodromu "Nikola Tesla".

 Miloš Medenica uhapšen zbog droge Izvor: MN PRESS

Nekadašnji rukometaš Crvene zvezde Miloš Medenica uhapšen je na aerodromu "Nikola Tesla"  jer mu je u donjem vešu nađena droga! Medenica je u avion pokušao da unese osam grana heroina! Kako navode beogradski mediji on se prilikom hapšenje otimao i pružao otpor, tako da će pored optužbi za posjedovanje droge morati da odgovara i za napad na policiju.

"Dok je Medenica stajao u redu da čekira avionsku kartu, nervozno je cupkao nogom, često je izlazio iz reda i vraćao se. Policajcima koji patroliraju na aerodromu bilo je čudno njegovo ponašanje, a kad su mu zatražili dokumenta, Medenica je počeo da viče i da traži objašnjenje zašto mu policajci traže pasoš. Patrola ga je zatim zamolila da pođe s njima u službene prostorije, ali Medenica je u panici počeo nekog da poziva telefonom. Policajci su pokušali da mu oduzmu telefon, ali on je počeo da ih gura i da se otima. Budući da je korpulentan i veoma snažan, savladan je tek nakon što je došla specijalna jedinica koja obezbjeđuje aerodrom", rekao je izvor Novosti.

Tokom igranja za Crvenu zvezdu Medenica je takođe dospio na naslovne strane zato što je suspendovan zbog korišćenja dopinga. U njegovom uzorku nakon meča sa Planinkom u kome su crveno-bijeli pobijedili 37:17 nađeni su THC i siburtramin, a incident se desio krajem 2014. godine. 

Medenica je u karijeri igrao srednjeg beka, a nakon pronalaska nedozvoljenih supstanci u njegovoj krvi morao je da izdrži četiri godine suspenzije.

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC