• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

On je ČUDO američkog sporta - niko ne vjeruje da ima 12 GODINA: Sa 180 cm i 90 kg dominira protiv djece! (FOTO)

Autor Dragan Šutvić

Postao je senzacija na društvenim mrežama zbog svojih godina.

 dječak u nfl čudo američkog sporta  Izvor: Twitter/jeremiah_3x/printscreen

NFL je možda dobio buduću zvijezdu! Svjetska javnost ne prestaje da bruji o godinama i izgledu mladića Džeremaje Džonsona (12) nakon što je njegova ekipa Dalas Dragons postala prvak SAD u svojoj kategoriji, a mladić je izabran za MVP-ija U12 kategorije. Mnogi roditelja dječaka koji igraju sa i protiv njega su se pobunili i zatražili da se prebaci u drugi tim, ali to do sada nije bio slučaj.

Džonsonov izgled podstakao je određene sumnje u njegove godine, a još više nakon što je Njujork Post objavio fotografiju koju je Džeremaja podelio na svojim društvenim mrežama s peharom na kojoj se mladi igrač pojavljuje s tetovažom na desnoj ruci i brkovima.

Slika mladog talenta postala je viralna na društvenim mrežama, a komentare na njegov izgled i poređenje sa vršnjacima dale su mnoge poznate ličnosti. Jedan od najboljih NFL hvatača Ti-Džej Hil nije uspio da se suzdrži i da ne komentariše slučaj: "Ako ovaj stvarno ima 12 godina, moj sin ne treba da igra fudbal", poručio je Hil. Prema zvaničnim podacima Džonson ima 12 godina, 180 centimetara i 90 kilograma.

Putem interneta uveliko se dijele mimovi napravljeni na njegov račun, ljudi ga svrstavaju već u NFL timove i raspituju se da li je igrao fudbal i kad je bio upisan u knjigu rođenih. Nesvjestan ove kontroverze, Džonson želi da nastavi da uživa u svojoj strasti prema američkom fudbalu s vještinama koje je pokazao do sada.

Pročitajte i ovo

Tagovi

NFL

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC