• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sa Brejdijem osvajao titule, sad sa petoricom pretukao čovjeka!

Autor Dragan Šutvić

Veliki skandal izbio je u Americi kada je u javnost procurio snimak Vilija MekGinesta koji zajedno sa velikim brojem saučesnika tuče čovjeka u klubu.

 bivši saigrač toma brejdija pretukao čovjeka  Izvor: Twitter/MLfootball

Ogroman skandal izbio je u Americi gdje je legendarni NFL igrač Vili MekGinest uhapšen u ponedjeljak jer je zajedno sa petoricom saučesnika divljački pretukao jednog čovjeka u noćnom klubu u Los Anđelesu. 

Na snimku sigurnosnih kamera koji je procurio u javnost vidi se kako Mekginest prilazi neimenovanom čovjeku u klubu, unosi mu se u lice, udara ga, a onda petorica ljudi nasrće na njega. Okružili gu ga sa svih strana, a u jednom momentu se čak vidi da su ga tukli i flašom! 

Skoro cijeli minut su zajedno tukli čovjeka koji nije uspijevao da se odbrani, a onda se vidjelo kako je on uspio da ustane kada se obezbeđenje umiješalo i smirilo njegove napadače. Pogledajte kako je to izgledalo:

Mekginest je morao da plati 30.000 dolara kako bi izašao iz zatvora, ali ga kaucija neće spasiti odgovornosti i sada se očekuju krivične prijave i suđenja. 

Vili Mekginest je igrao kao lajnbeker i u ligu je ušao 1994. godine. Igrao je do 2005. za Nju Ingland Petriotse i sa Tomom Brejdijem je osvojio tri titule šampiona i dva puta je bio biran u Pro Bol tim. Završio je karijeru sa dvije sezone u Klivlend Braunsima od 2006. do 2008. godine. Pogledajte još jednom snimak njegovog napada:

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo:

Tagovi

NFL

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC