• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ona je najljepša novinarka, kažu da je idealna: Pratila je svoj tim, a navijači su "poludjeli" kad su je vidjeli! (FOTO)

Autor Haris Krhalić

Navijači su proglasili ovu mladu damu najljepšom novinarkom na svijetu.

 Ajlin Hnatjuk najlješa novinarka Izvor: instagram/aileenhnatiuk

Američka novinarka Ajlin Hnatjuk zapalila je društvene mreže u toj državi. Ona izvještava sa utakmica NFL ekipe Nju Orleans Sejntsa, a navijači su poludjeli za njom nakon što su je primijetili u prenosu jednog meča. Atraktivnu damu nazivaju jednom od najljepših novinarki na svijetu i žele više da je gledaju na TV-u bez obzira ko igra.

Ajlin je doslovno preko noći postala velika zvijezda u Americi i na društvenim mrežama, pa se o utakmicama posljednjeg kola NFL-a pričalo manje nego o njenom izgledu.  Ova lijepa Amerikanka ima 27 godina, visoka je 178 centimetara, ali se van toga ne zna mnogo više o njoj.Fanovi u komentarima na društvenim mrežama nazivaju je "idealnom". 

Rođena je na Floridi i radi na kanalu NBC 33 u Luizijani, a ima i svoj podkast koji je dostigao veliku popularnost  - naziv mu je "The Double-A". Za samo jedno veče mlada novinarka je na društvenim mrežama dobila 40.000 pratioca, a ovaj broj raste iz minuta u minut.

Zanosan osmijeh i fenomenalan izgled dal su joj epitet jedne od najljepših svjetskih novinarki, a pogledajte kako Ajlin Hnatjuk izgleda:

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC