• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kad ovo Đoković uradi, odmah skaču i traže kaznu: Amerikanac pobjesnio u Australiji, a evo kako je sudija reagovao!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Frensis Tijafo je "lansirao" lopticu u publiku na Australijan openu, ali za to nije sankcionisan. Mnogi su se odmah sjetili Novakovog slučaja.

 Fransis Tijafo poslao lopticu na tribine Izvor: Profimedia

Američki teniser Fransis Tijafo u bijesu je udario lopticu tako da ju je poslao na tribine tokom meča Australijan opena. Komentatori su se smijali, publika je uzbuđeno pratila šta je uradio, sudija nije uputio ni upozorenje, a kamoli isključenje 17. tenisera svijeta. A da li vam je poznata scena odnekud?

Mnogi su se ipak zapitali, a među njima je i Tijafoov protivnik Karen Kačanov, kako to da Amerikancu nije upućeno ni upozorenje? Rus je pobijedio u tom meču i plasirao se u 4. kolo, ali su mnogi ostali začuđeni kako to da se ništa nije začulo "iz stolice".

Svaka slična scena zauvijek će podsjetiti na to kada je Novak udario lopticu van igre i njom pogodio linijskog sudiju, zbog čega je odmah izbačen sa US opena. I ne samo to, jer mnogi pamte i kada je Španac Pablo Karenjo Busta tražio kaznu zbog Novaka iz istog razloga.

"Pitao sam sudiju šta se dešava, jer sam mislio da je ovo druga opomena, pošto je bacio jedan reket u treći red tribina, a drugi razbio pred njim. Ali izgleda da to nije bilo dovoljno za kaznu. Možda je sve teže kada je neko prvi na svijetu", rekao je Busta poslije njihovog meča Olimpijskim igrama u Tokiju.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC