• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NOVAKA SAD NAPALI I ZBOG ČETNIČKE ZASTAVE! "Zašto vidim fašističke simbole kod Srba?", javio se i Đokovićev mrzitelj!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Kada Novak Đoković nije u centru pažnje zbog ruskih zastava, koje su zabranjene na Australijan openu, sada je zbog četničkih. I to van stadiona...

 Novaka Đokovića na Australijan openu napali zbog četničke zastave Izvor: Eurosport/Screenshot

Novak Đoković igra maestralan tenis u finalu Australijan opena protiv Stefanosa Cicipasa i na set je daleko od 22. grend slema u karijeri, međutim kao da je sve ostalo mnogo važnije. Prvo se u Australiji pričalo o tome da je "lažirao povredu", potom je u centar pažnje došao zbog toga što se njegov otac Srđan, prema Novakovim riječima slučajno fotografisao sa ruskom zastavom, da bi sada ponovo bio u žiži javnosti zbog navijača.

Čak se ne radi ni o publici koja je na "Rod Lejver areni", nego van, a gdje je među stotinama navijača Novaka Đokovića neko primijetio da jedan od navijača drži četničku zastavu.

Vidjelo se u prenosu na Eurosportu krajem prvog seta, a izgleda da je Novak Đoković odgovoran i za kontrolu zastava na ulazu na kompleks Australijan opena, kao i za političko opredjeljenje svakog od svojih simpatizera. Nije dugo trebalo da se ovo pitanje povede na Tviteru, začudo kod Bena Rotenberga, novinara koji je najčešće bio u sukobu sa Novakom, čak i sa njegovom suprugom Jelenom.

Na komentar jedne navijačice da li su "ultrafašistički simboli sada dozvoljeni na Australijan openu", Ben Rotenberg se nadovezao da od 2024. godine treba zabraniti sve zastave: "Sigurnost na turniru je bila očajna, iako do sada nismo imali navijače koji ulijeću na teren, bar za sada. Pošto obezbjeđenje uporno ne rješava ovaj problem, treba da se napravi zona bez zastava."


Pogledajte i fotografije sa finala Australijan opena između Novaka Đokovića i Stefanosa Cicipasa:

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC