• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NAJLJEPŠA SVJETSKA BOKSERKA IZGUBILA MEČ ZA TITULU: Instagram joj gori, ima sajt za odrasle, ali je ostala bez pojasa

Autor Haris Krhalić

Jedna od najljepših djevojaka u svijetu sporta nije uspjela da stigne do prve velike titule u karijeri.

 Najljepša bokserka na svijetu izgubila meč Izvor: Instagram/avrilmathie/printscreen

Po prvi put u karijeri, najljepša djevojka svjetskog boksa izgubila je profesionalni meč. Australijanka Avril Mati (35) morala je da prizna da je njena protivnica Ramla Ali bolja, nakon što je djevojka iz Somalije odlukom sudija stigla do trijumfa u čuvenom Medison Skver Gardenu - jednom od kultnih mjesta svjetskog sporta. Okršaj u Njujorku bio je osmi u profesionalnoj karijeri za Mati, ali i tek drugi koji se nije završio njenim trijumfom.

Do sada je Avril uglavnom bila ubitačna u ringu. Iako je prilično kasno ušla u svijet profesionalnog boksa i tek sa 32 godine odradila prvi meč, Mati je pokazala da može da se bori protiv najboljih. Na početku profesionalne karijere mnogi su je gledali samo kao lijepo lice svjetskog sporta koje traži pažnju i pokušava da istakne atraktivan fizički izgled, ali serija od osam pobjeda tokom čak četiri godine demantovala je i one koji su na početku bili skeptični. Ovako izgleda Avril:

Impresivna serija u kojoj se nalazila donijela je Avril priliku da se bori za titulu. Ona je imala priliku da postane šampionka organizacije IBF u bantam kategoriji, odnosno za bokserke do 56 kilograma. Na mjerenju pred meč šokirala je sportsku javnost jer se pojavila u izuzetno izazvnom žutom kupaćem kostimu, pa je i Ediju Hernu bilo neprijatno dok je trajala ceremonija. Ipak, Avril nije pomogao njen atraktivan izgled.

Moraće da se pomiri sa prvim porazom u karijeri, ali ne sumnjamo da će nastaviti vrijedno da radi i da ćemo je ponovo vidjeti u ringu. Do tada, njenih gotovo 300 hiljada pratilaca na Instagramu, kao i oni koji su platili pretplatu za njen Onlyfans profil, imaće priliku da uživaju u izazovnim fotografijama na kojima je jedna od najljepših svjetskih sportistkinja uglavnom oskudno obučena. Pogledajte još fotografija najljepše bokserke na svijetu:

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC