• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Matija, brate moj! I Novak Đoković poslao poruku Hrvatu - nisi ti još za kancelariju! (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Hrvatski teniser postao senzacija sa 33 godine. I Novak Đoković mu poslao poruku.

 Novak Đoković o Matiji Pecotiću Izvor: Twitter/ATPMediaInfo

Hrvatski teniser Matija Pecotić, nekadašnji sparing-partner Novaka Đokovića, igra najbolje u karijeri sa 33 godine i pobjedama na turniru Delrej Bič oduševljava cijeli svijet - pa i Noleta. Nakon spektakularnih rezultata 784. tenisera svijeta, koji inače radi u jednom investicionoj firmi, Đoković mu je poslao poruku na Instagramu: "Matija, brate moj! Nisi ti još za kancelariju. Vidimo se na terenu uskoro".

Pecotić je rođen 1989. godine u Beogradu, odrastao je na Malti i studirao je na čuvenom Prinstonu, gdje je bio najuspješniji teniser u istoriji tog univerziteta. Profesionalac je postao 2014. godine, a ljeto prije toga pomogao je Novaku Đokoviću kao ljevoruki sparing-partner, dok se Nole u Americi spremao za duel protiv Rafaela Nadala. Njegovi najbolji rezultati stigli su ovog proljeća, kada je na turniru u Delrej Biču pobijedio Džeka Soka, 142. igrača svijeta, a onda izgubio od Španca Markosa Girona.

Prethodnih godina, dok se povremeno pojavljivao na turnirima, Pecotić je radio na svojoj poslovnoj karijeri i zanimljivo je da je i na aktuelni turnir dolazio nakon što bi završio smjenu. Pogledajte njegov snimak iz kancelarije:

"Morao sam danas ranije da odem sa posla. Poslao sam mejl cijelom timu i šef me je pustio na turnir. Tražiću još jedan slobodan dan", rekao je Pecotić poslije pobjede protiv Džeka Soka, koji je bio svojevremeno osmi na svijetu.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC