• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DIREKTORI "ZARATILI" ZBOG NOVAKA I RAFE! Poslije pljuvanja Đokovića, stigao brutalan odgovor

Autor Haris Krhalić

Ko bi rekao da će se oko Novaka Đokovića i Rafaela Nadala svađati i direktori.

 Direktor Lakosta odgovorio direktoru Najka Izvor: Profimedia

Nekadašnji direktor "Najkija" Majk Nakađima prethodnih dana je podigao veliku buru u javnosti pošto se dotakao i razloga zbog kojih Novak Đoković nikada nije bio zaštitno lice poznate američke kompanije. Navodno, Đoković nije bio po ukusu rukovodstva zbog toga što je često sa sobom donosio i kontroverze, dok su u "Najkiju" težili perfekciji koju su u javnosti često predstavljali Rafael Nadal i Rodžer Federer.

Američki trener Patrik Muratoglu im je rekao da tu griješe, jer je običnom čovjeku lakše da se identifikuje sa ljudima koji se prikazuju onakvima kakvi jesu - sa svim manama i vrlinama, a da je perfekcija samo lažna slika za javnost. A nije i jedini koji se uključio u ovu raspravu...

Direktor kompanije "Lakost", koja već nekoliko godina sponzoriše Novaka Đokovića i nije odustala od njega za vrijeme za vrijeme pandemijske drame tokom 2020. godine, odgovorio je Nakađimi pošto su navijači srpskog tenisera ukazali na izrečeno. Tjeri Žiber je tako preko "drugih kanala" stigao do ružnih riječi koje kruže o zaštitnom licu njihove kompanije i podržao je Đokovića.

"Lakost je ponosan što imamo Noleta kraj nas i nikada ne bismo izabrali Nadala, uz dužno poštovanje prema njemu", napisao je prvi čovjek "Lakosta" i tako pokazao još jednom da je francuska kompanija iz Đokovića.

Podsjetimo, Novak Đoković je uprkos pisanju medija tokom 2020. godine zadržao većinu svojih sponzora, a "Lakost" ga je iznenadio tokom Australijan opena. Spremili su specijalnu jaknu sa izvezenim brojem 22 koja se prodavala u ograničenom broju primjeraka, pa čak ni Nole nije znao za nju.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC