• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mladi bokser iz Lazarevca i takmičarka iz Sombora pobjednici "Omladinske zlatne rukavice" u Banjaluci

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Adam Krstović iz Lazarevca i Dragana Jovanović iz Sombora, šampioni su "Omladinske zlatne rukavice", koja je proteklog vikenda održana u Banjaluci.

 Omladinska zlatna rukavica u Banjaluci: Najbolji Adam Krstović i Dragana Jovanović Izvor: Bokserski savez Srbije promo

Na turniru, koji su zajednički organizovali Bokserski savez Srbije, Bokserski savez Republike Srpske i banjalučka Slavija, učestvovali su najbolji mladi bokseri iz zemalja bivše Jugoslavije, kao i reprezentativci Kipra i Austrije.

Naslov šampiona pripao je Adamu Krstoviću, članu BK "Greatest" iz Lazarevca koji je u kategoriji do 75 kilograma, u finalu savladao Vitu Marinovića iz Crne Gore rezultatom 3:0.

Žiri, koji su činili Dragan Batar, Anton Josipović i Mirko Jokić proglasili su i najboljeg tehničara (srpski reprezentativac Vladimir Beriša - kategorija do 63.5 kg), najborbeniji par (Njegoš Bubnjević, BiH - Mitar Radić, Srbija).

Izvor: Bokserski savez Srbije promo

Osvajačica "Omladinske zlatne rukavice" u konkurenciji bokserki je reprezentativka Srbije Dragana Jovanović iz Sombora (kategorija 54 kg). Za najboljeg juniora proglašen je Ognjen Antić (Srbija, kategorija 57 kg), najbolja tehničarka je Ana Jukičić iz Hrvatske (kategorija 54 kg).

Banjalučki turnir, koji se održao u dvorani "Centar", našao se na listi pripremnih takmičenja za Evropsko omladisko prvenstvo koje će biti održano u Jermeniji krajem aprila 2023.

Prije odlaska na šampionat "Starog kontinenta" uslijediće provjerr forme u Budvi, na takmičenju "Jadranski biser" koji će po selekcijama koje su prijavljene na ovo takmičenje, biti nezvanično prvenstvo svijeta u malom, jer će u ring ući i predstavnici najjačih škola boksa, Kubanci i Rusi.

(mondo.ba)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC