• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DONEO SRBIJI EVROPSKU BRONZU, PA POSVETIO USPJEH ONIMA KOJIMA JE NAJTEŽE: Elzan pokazao kakva je LJUDINA!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Fantastični Elzan Bibić osvojio je veliku bronzu za Srbiju na Evropskom prvenstvu, a zatim je posvetio medalju onima kojima je ovih dana najteže.

 Elzan Bibić medalju na Evropskom prvenstvu posvetio narodu Turske Izvor: Atletski savez Srbije

Radovala se Srbija uspjehu Elzana Bibića u Istanbulu, a on je sa srpskom zastavom u rukama pokazao da nije samo veliki šampion nego i veliki čovjek! Nakon što je osvojio bronzu na takmičenju na 3.000 metara na dvoranskom prvenstvu Evrope istakao je da je ovaj uspjeh neočekivan, ali da mu se on ipak nadao! 

Bibić je istakao da svoju medalju posvećuje Srbiji, svim svojim navijačima, svom timu i sebi, ali prije svega svim ljudima u Turskoj i Istanbulu koji su u prethodnim danima i nedjeljama pogođeni razornim zemljotresom koji je pogodio Tursku i Siriju.

"Mogu reći da je u jednoj ruci iznenađenje, ali opet i očekivano treće mjesto jer sam u samo finale ušao kao visokoplasirani trkač. Drago mi je da sam se uvrstio u najbolja u tri najbolja trkača na ovom prvenstvu s obzirom da je Jakov Ingebriksen izuzetno dobar, a Adam takođe, oni su jako iskusni. Ovom priliom želim da pružim podršku svim ovim ljudima u Turskoj koje je zadesio ovaj težak period sa zemljotresom i dio ove trke poklanjam njima kao podršku", naglasio je Elzan, pa nastavio:

"Ovo je medalja prije svega za mene, a onda i za moje ljude, za moj tim. Ovo je medalja za sve ljude, za moj grad Novi Pazar, za cijeli Pešter i nadam se da je ovo samo početak moje kolekcije sa velikih šampionata,", istakao je on i najavuio nove uspjehe Srbije u atletici! 

Osim njega na ovom prvenstvu Evrope medalju je u Srbiju donijela i Ivana Vuleta, koja je u skoku udalj uspjela da ostvari odličan rezultat i da osvoji bronzu kao i Elzan. 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC