• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Da li je Ivana Vuleta oštećena u finalu!? Selektor Srbije se žalio, dva detalja su bila sumnjiva...

Autor Dragan Šutvić

Ivana Vuleta je na kraju sa bronzom oko vrata završila Evropsko dvoransko prvenstvo.

 da li je ivana vuleta oštećena u finalu ep  Izvor: Profimedia/BEAUTIFUL SPORTS/R. Schmitt

Ivana Vuleta osvojila je bronzu na Evropskom dvoranskom prvenstvu u Istanbulu pošto je je u svojoj disciplini skok udalj ostvarila rezultat od 6,91 metara. To nije bilo dovoljno da dođe do četvrtog uzastopnog zlata na Evropskom prvenstvu koje je otišlo u ruke Džezmin Sojers iz Velike Britanije. Ona je u petoj seriji skočila tačno sedam metara, a oko toga je nastala kontroverza...

Domaći mediji prenose da se selektor atletske reprezentacije Srbije Edin Zuković žalio kod organizatora ističući da je Ivana Vuleta u posljednjoj seriji imala skok veći od 6,91, odnosno da Britanka nije skočila sedam metara.

Nažalost, žalba je ekspresno odbijena i odmah poslije toga takmičarkama su dodijeljene medalje. Bez obzira na sve, Ivana Vuleta i te kako ima razloga za zadovoljstvo pošto je povreda mučila uoči Evropskog prvenstva u Istanbulu. Finale je otvorila skokom od 6,76 i izbila na prvo mjesto i tako je bilo sve do četvrte. Tada je nju nadmašila Malajka Mihambo, da bi na kraju zablistala Džazmin Sojers za prvo mjesto, a Larisa Japikino (6,97) iz Italije za srebro.

"Bilo bi nezahvalno... Dala sam sve od sebe. Ima dana kad nešto ide sa lakoćom i dana kada ne ide sve po planu. Pokušala sam da uradim sve, bila sam sposobna za te skokove, ali takav je dan. Mnogo sam srećna što je takmičenje izgledalo ovako, i zbog Larise, privatno se družimo. Mnogo sam srećna zbog njih i nekako, sada kad njih vidim kako izgleda kad osvoje prve medalje, pogotovo Džasmin, i mene prorade emocije. Nije uvijek sve vezano za zlato. Ali poslije svega moram biti ponosna, pogotovo u situaciji u kojoj se nalazim sa povredom... Dobro je", izjavila je Ivana Vuleta nakon još jedne medalje oko vrata.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC