• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

UVIJEK NA CRTI ZA SRBIJU, ČAK I KAD VIŠE NEMA SNAGE! Sanjamo taj Mundijal, pritisak je tu, ali zbog njih je sve lakše

Autor Haris Krhalić

Katarina Bojičić će probati da "sa crte" donese pobjedu Srbiji u mečevima sa Turskom, a naglašava da je uz bekove kakve u selekciji ima Uroš Bregar sve mnogo lakše.

 Katarina Bojičić o baražu za Svjetsko prvenstvoo Izvor: MN PRESS

Dok u muškom timu sa crte Srbije prijete Dragan Pešmalbek i Mijajlo Marsenić, među damama je prijetnja Katarina Bojičić. Već godinama na pivotu je igračica Jagodine koja uprkos tome što u klubu svaki meč igra po 60 minuta ima snage da da sve od sebe za nacionalni tim.

Kada nešto voliš kao što ja volim rukomet onda imaš i energije i snage. Ovo je naš izbor i koliko god da je teško, vrijedno je truda i tako se zaslužuje rezultat. Odatle i moj osmijeh jer iako sam umorna volim da budem ovdje, među ovim djevojkama i zbog reprezentacije. Nadam se da ćemo ovo okupljanje završiti uspješno, da ćemo se plasirati na Svjetsko prvenstvo jer bi nam to svima mnogo značilo", rekla je za sajt RSS Katarina Bojičić. 

Do sada nije igrala na Mundijalu i daće sve od sebe da u dvomeču sa Turskom naš tim izađe kao pobjednik i da doda još jedno veliko takmičenje u svoju bogatu karijeru. 

"Za mene bi plasman na Svjetsko prvenstvo značio dodatno, veliko iskustvo. Debitovala sam na Evropskom prvenstvu prošle godine i bila željna da se dokažem, sada bi ovom prilikom mogla da dodam još jedno veliko takmičenje što bi smatrala uspjehom za svoje godine", rekla je Katarina.

Uroš Bregar će uz nju u timu imati iskusnu Jovanu Milojević i mladu nadu Tamaru Kojić koja kroz "B" reprezentaciju skuplja iskustvo. Uz bekove kakav ima naš tim - sve je lakše na crti.

"Kada bih rekla da ne osjećam pritisak, lagala bih, ali sam ujedno srećna i zahvalna na prilici. U našem sportu moraš da naučiš da se boriš sa očekivanjima koja su od tebe u reprezentaciji Srbije na najvišem nivou. Ženska reprezentacija ima bekove koji su srećniji kada naprave dobru asistenciju, nego kada postignu gol i zato i vole da nam dijele lopte u toj mjeri”, zaključila je 25-godišnja reprezentativka Srbije.

Pročitajte i ovo:

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC