• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ljepotica neobičnog imena u reprezentaciji Srbije (FOTO)

Autor Haris Krhalić

Selektor je već priključio seniorskom timu, iako će se od nje tek u narednim godinama očekivati da bude među najboljima.

 Zoe Petrović rukometašica Srbije Izvor: Instagram/zoepetrovic/printscreen

Najbolje srpske rukometašice okupile su se u Staroj Pazovi kako bi se pripremile za mečeve protiv Turske u baražu za Svjetsko prvenstvo, a selektor Bregar doneo je zanimljivu odluku. Pored seniorskih reprezentativki timu su priključene i njihove nasljednice - djevojke koje u narednim godinama treba da ponesu najveći teret u nacionalnom timu. Tako se na okupljanju našla i djevojka neobičnog imena - Zoe Petrović (22), sa sve znakom "ё" koji postoji u ruskoj ćirilici.

Talentovana rukometašica ponikla je u rodnom Boru, a trenutno brani boje Bekamenta iz Bukovičke banje. Nastupa na poziciji krila, a u ovoj sezoni je jedna od najboljih igračica trenutno drugoplasiranog tima u domaćem prvenstvu. Na 18 odigranih mečeva Petrović je postigla čak 90 golova, a najbolju partiju prikazala je protiv Mladosti u Novoj Pazovi kada je devet puta tresla mrežu. Ovo je Zoe:

Podsjećamo, reprezentativke Srbije pod komandom selektora Uroša Bregara pripremaju se za baraž mečeve protiv Turske. Srbija će 7. aprila gostovati, a pet dana kasnije ugostiti turske rukometašicama i ti susreti odlučiće koja reprezentacija krajem godine učestvuje na Svjetskom prvenstvu u Danskoj, Švedskoj i Norveškoj. Ženska rukometna reprezentacija Srbije biće silno pojačana za ovu akciju pošto su se Jelena Lavko, Jovana Stoiljković i Kristina Liščević odazvale pozivu selektora da posljednji put obuku dres nacionalnog tima i pomognu naslednicama da odu na veliko takmičenje.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC