• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Haos u Formuli 1 - Maks Ferstapen poludio na rivala, očitao mu bukvicu! (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Maks Ferstapen i Džordž Rasel donijeli su bar nešto zanimljivo na "sprint trci" Formule 1 u Bakuu.

 Maks Ferstapen psuje Džordža Rasela Izvor: Twitter/F1/Screenshot

Navijači se nisu zabavili na nesadržajnoj "sprint trci" Formule 1 u Bakuu, ali se Maks Ferstapen pobrinuo da dobijemo dramu. Dvostruki uzastopni šampion je već u prvom krugu pobjesnio na agresivnost Džordža Rasela iz Mercedesa sa kojim je imao kontakt, tako da je umalo završio u ogradi, a dobro je već poznato koliko su svi bili napeti što je "sprint" organizovan samo dan uoči trke, tako da veća oštećenja nije moguće popraviti...

Na kraju je sa Ferstapenovim bolidom sve bilo u redu, međutim odlučio je da se obračuna sa Raselom kada se trka završila, tako da su čak i kamere "uhvatile" njihovu neočekivanu verbalnu raspravu. 

"Čovječe, nisam imao prijanjanje. Šta hoćeš od mene da uradim?", govorio je svom starijem kolegi apostrofirajući da nije namjerno napravio "rupu" u njegovom bolidu koja može da bude veliki problem uoči trke u Bakuu: "Pa niko nema prijanjanje. Moraš da mi ostaviš prostora...". Ferstapenu se nije dopao odgovor i poručio je da "sljedeći put može isto da očekuje", dok britanski mediji prenose da je sebi u bradu promrmljao i "drka**o".


Rasel je poslije "sprinta" pričao da mu nije jasno zašto je Ferstapen bio toliko ljut, pošto je na kraju završio na trećem mjestu i osvojio šest bodova, dodajući da je suludo od njega što očekuje da će mu se drugi sklanjati. "Da su uloge bile obrnute, siguran sam da bi i Ferstapen isto uradio. To je dio trkanja. Hajde da nastavimo dalje, svi smo odrasli ljudi i ovo je Formula 1!", naglasio je vozač Mercedesa.

Podsjetimo, pored u sprintu ne utiče na raspored za trku u Bakuu, nego smo u petak gledali kvalifikacije u kojima je Ferstapen zauzeo drugo mjesto iza Leklera, dok Rasel nije uspio da uđe u "Q3".

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC