• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novaku se otvara put ka trofeju u Rimu - "Sječa" favorita u "vječnom gradu" pred Rolan Garos

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Iz više uglova dobre vijesti za Novaka Đokovića iz Rima gdje redom ispadaju poznati teniseri.

 Rubljov i Siner ispali sa Mastersa u Rimu Izvor: Profimedia

Dok je Novak Đoković slavio laganu pobjedu nad Kameronom Norijem (6:3, 6:4), i odgovarao na pitanja o sramotnom potezu Britanca, nizala su se iznenađenja na mastersu u Rimu. Takmičenje su završili Janik Siner i Andrej Rubljov koje su svi vidjeli u samoj završnici turnira, međutim nisu opravdali očekivanja i već u četvrtom kolu su se pozdravili sa "vječnim gradom" što nije ohrabrujuće uoči Rolan Garosa.

Mladog italijanskog tenisera Sinera, koji je bio u polovini žrijeba u kojoj je i Đoković, eliminisao je Serundolo iz Argentine poslije preokreta u tri seta (6:7, 6:2, 6:2), dok je Rubljov, jedan od favorita za finale iz druge polovine žrijeba, "pao" na zadatku protiv kvalifikanta Hanfmana iz Njemačke (7:6, 4:6, 3:6).

Prethodno je sa turnira ispao i Karlos Alkaraz, još u drugoj rundi smo se pozdravili sa Feliksom Ože-Alijasimom i Tejlorom Fricom, pa se može reći da se polovina igrača iz TOP10 nije proslavila u Rimu. Da li štede snagu za Rolan Garos ili je nešto drugo u pitanju saznaćemo vrlo brzo, ali znamo da je ovo i povoljna okolnost za Novaka Đokovića koji će do kraja turnira imati nešto manje zahtjevan zadatak nego što je bilo očekivano.

Prvo ga u srijedu od 13 časova očekuje meč protiv talentovanog Holgera Runea na Centralnom terenu, a ako ga savlada - u polufinalu će igrati sa boljim iz duela Kaspera Ruda i Fransiska Serundola. Sa druge strane žrijeba je za sada "samo" Hanfman, a opcije su Medvedev, Zverev, Cicipas...

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC