• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZAŠTO VRIŠTIŠ KAO KU**A CIJELI MEČ!? Žestoka svađa tenisera usred meča: Dozvoljeno vam je... (VIDEO)

Marton Fučovič je bjesnio na Sebastijana Baeza zbog njegovog "oglašavanja" u toku meča.

 Svađa Fučovića i Baeza Izvor: Twitter/Tennis Tv/ Screenshot

Srpski teniser Novak Đoković bio je vrlo nervozan prošle nedjelje zbog ponašanja Kamerona Norija, koji je "u nevrijeme" tražio medicinski tajm-aut i bio vrlo provokativno nastrojen čitav meč, dok se sada nešto slično dogodilo i Martonu Fučoviču. Teniser iz Mađarske naljutio se na Sebastijana Baeza iz Argentine koji nije prestajao da priča tokom njihovog meča, a Fučovič je uvidio sličnosti sa onime što se dogodilo Đokoviću.

"Koliko imaš godina? 12?", dobacivao je Fučović dok je prolazio pored Baeza na "promijeni" i iznenadio Argentinca: "Ne, imam 22 godine". "Ponašaš se kao da imaš 12...", rekao je Fučovič i potom započeo monolog koji je slušao glavni sudija i u jednom trenutku odlučio i da se umiješa.

"Ovi je**ni mladi dvadesetogodišnjici... Nije on jedini, igraju nepošteno. Viče vamos za svaki poen koji promašim, vrišti kao kučka. Isto je bilo i prošle nedjelje protiv Norija, dozvoljeno im je da rade ovakve stvari", rekao je Fučovič dok ga je sudija ubjeđivao da razumije njegovu frustraciju i da će rado razgovarati sa njim na ovu temu, ali ne smije da se na takav način obraća svom rivalu i da ga naziva pogrdnim imenima.

Inače, Baez je na kraju pobijedio Fučoviča u Lionu (6:4, 7:6), a mađarski teniser nije ni blizu starog nivoa koji je prikazivao prije dvije godine kada je blistao na Vimbldonu i "izazivao" Novaka Đokovića u četvrtfinalu.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC