• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RODŽER FEDERER NE MOŽE DA "PRELOMI" PREKO JEZIKA! Pomenuli rekorde, pa pitali da li je Novak najveći ikad - ovo je rekao

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Rodžer Federer nije mogao da kaže ono što je cijelom svijetu jasno.

 Rodžer Federer ne može da prizna da je Novak Đoković najbolji teniser svih vremena Izvor: Profimedia

Nekadašnji švajcarski teniser Rodžer Federer i dalje ne može da se pomiri sa činjenicom da je Novak Đoković najbolji igrač svih vremena! Ni to što mu je Srbin oborio sve najvažnije rekorde nije bilo dovoljno da teniski velikan kao počasni gost turnira u Haleu prizna sebi i svijetu istinu o Đokoviću!

Upitan da prokomentariše ko je najbolji igrač svih vremena nakon što je Đoković osvojio na Rolan Garosu 23. grend slem titulu, Federer je prvo počeo da hvali Novaka, a zatim da se izvlači! Jasno je, nije želio da kaže kako je srpski teniser bolji od svih ostalih, iako je u najtežoj teniskoj eri morao da se bori upravo protiv Švajcarca i Rafaela Nadala. 

"Nevjerovatno. Ono što je postigao je nešto ogromno", rekao je Federer, a potom iznio svoje mišljenje koje skriva istinu: "Teško je utvrditi. To je rasprava u kojoj nema jasnog odgovora. Jednom sam pitao prijatelja: ’Šta je teže, osvojiti Vimbldon sa 17 godina kao Boris Beker ili osvojiti Rolan Garos sa 36 kao Novak?’ Ne znam."

Rodžer Federer se zvanično penzionisao u septembru 2022. godine iako ni prije toga nije mogao da igra zbog povreda koje su ga mučile. Rafael Nadal trenutno ne igra tenis i nada se da bi sljedeće sezone mogao da dobije priliku da se oprosti od turnira koje voli. Na kraju, tu je Novak Đoković. Rekorder po broju grend slem titula, rekorder po broju nedjelja na čelu ATP liste, rekorder po broju mastersa. I jedini koji će do kraja sezone popravljati saldo - prvo na Vimbldonu gdje juri 24. titulu sa najvećih turnira.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC