• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TALENTOVANI RUS PAO SA 18. SPRATA, OČEVICI ČULI ŽENSKI KRIK: Policija istražuje smrt hokejaša

Postoji nekoliko teorija o smrti ruskog hokejaša Georgija Savina, koji je važio za velikog talenta.

 Ruski hokejaš pao sa 18. sprata Izvor: Profimedia/TASS/Mikhail Japaridze

Strašne vijesti stigle su iz Rusije i pogodile čitav sportski svijet. Talentovani Georgi Savin (21) poginuo je nakon šta je pao sa 18. sprata zgrade u kojoj je živio, a policija istražuje detalje tragedije koja se dogodila u gradu Rjazanj, oko 200 kilometara udaljenom od Moskve.

Po prvim informacijama sa lica mjesta Savin je ispao kroz prozor stana u kojem je živio, a u tim trenucima se u njegovom domu nalazila i djevojka sa kojom je bio u vezi. Navodno, ona se tuširala u trenucima velike tragedije, a za sada se pretpostavlja da je talentovani hokejaš izvršio samoubistvo.

Više detalja biće poznato kada se policija pozabavi slučajem u kojem je život izgubio jedan od najtalentovanijih ruskih hokejaša. On je prethodnu sezonu u KHL-u igrao za Vitjaz Podolsk i u dresu tog tima nastupio je na 13 mečeva u ovom veoma kvalitetnom takmičenju. Ove sezone je sa svojim klubom igrao u drugoj ligi Rusije, a mnogi ljudi koji detaljnije prate hokej smatrali su da mladi sportista ima ponude da promijeni sredinu i u nekoj jačoj ekipi nastavi karijeru.

Sa druge strane, pojedini izvori iz Rusije napominju da je Savin imao finansijske probleme i da bi to mogao da bude razlog za samoubistvo, koje još nije potvrđeno. Očevici su potvrdili da je, nekoliko trenutaka pre smrtonosnog pada, na licu mjesta mogao da se čuje ženski krik, što ukazuje na to da je i Georgijeva djevojka primijetila nešto neobično u njegovom ponašanju.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC