• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Marko Panić sljedećeg ljeta se vraća u Poljsku! Banjalučanin potpisao dvogodišnji ugovor sa Vislom Plok

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Desni bek Monpeljea i reprezentacije Bosne i Hercegovine od narednog ljeta će pojačati Vislu Plok s kojom je potpisao dvogodišnji ugovor.

 Marko Panić potpisao za Vislu Plok  Izvor: EPA-EFE/OLE MARTIN

Poljski tim je saopštio da već sada dovede Panića, ali je francuski klub to odbio, pa će se rukometaš BiH pridružiti ekipi tek narednog ljeta.

"Jako sam srećan što sam se pridružio Visłi Płok. Znam da je to veliki klub s velikim ambicijama. Takođe znam da imaju sjajne navijače, što je jako važno za ekipu i želim da ih pozdravim. Moje lične ambicije su da budem 100% na raspolaganju treneru i klubu i nastojaću ih ispuniti. Svake godine Visła ide korak naprijed što se tiče rezultata. Drago mi je što ću biti dio ovakvog projekta", rekao je Panić za klupski sajt.

Panić je osim u Borcu, tokom karijere branio boje francuskog Šamberija, poljskog Azoti Pulavija, čiji je bio neprekikosnoveni lider sa 299 golova iz 61 utakmice i bjeloruskog Meškova iz Bresta prije dolaska u Monpelje.

Banjalučanin je ukupno postigao 331 gol u evropskim takmičenjima: 159 u Kupu EHF-a, pet u Kupu pobjednika kupova, 161 u Ligi šampiona i šest u Evropskoj ligi.

Uz klupsku karijeru, od 18. godine igra i za reprezentaciju Bosne i Hercegovine, s kojom je u aprilu odigrao posljednju utakmicu kada su "zmajevi" savladali Crnu Goru i osigurali plasman na Evropsko prvenstvo 2024. godine. Marko je tada postigao šest golova.

"Marko - čekamo te", poručili su iz poljskog kluba.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC