• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tragedija - iznenada preminuo 15. pik na draftu: Imao samo 21 godinu, Toronto plače za njim!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Mladi ruski hokejaš Rodion Amirov preminuo je nakon teške borbe sa tumorom na mozgu.

 Preminuo mladi ruski hokejaš Rodion Amirov  Izvor: Youtube/SPORTSNET /Screenshot

Tragične vijesti dolaze iz Kanade, pošto je agent hokejaša Toronto Mejpl Lifsa Rodiona Amirova saopštio da je mladi 21-godišnji ruski sportista preminuo! Dejvid Milstajn je otkrio da je Amirov nažalost izgubio tešku bitku sa tumorom na mozgu koju je vodio u prethodnom periodu. 

"Od momenta kada je dobio vijest odbijao je da priča negativno, želio je da uživa u svakom danu i da se suoči sa bolešću uz pozitivan stav koji je pokazao tokom hokejaške karijere. Uvijek ćemo pamtiti njegovu hrabrost, volju, želju, njegov osmijeh i ostale velike stvari u vezi s njim", napisao je on na tviteru.

Talentovani ruski hokejaš iz Salavana igrao je na poziciji lijevog krila, a nakon što je 2020. izabran kao 15. pik od strante Toronta preselio se za Kanadu. Nažalost, u februaru 2022. godine otkriven mu je tumor na mozgu, samo godinu dana nakon što je poslije rastanka sa Salavet Julaev Ufom potpisao ugovor u NHL-u. 

Dao je devet golova i imao je 13 poena u 39 NHL mečeva, a njegov menadžer se sada zahvalio ljekarima koji su dali sve od sebe da ga izliječe. Oglasio se i predsjednik Toronto Mejpl Lifsa Bernd Šanahan.

"Cijela organizacija Mejpl Lifsa je užasnuta tragičnim gubitkom. Dok se hrabro borio Rodionovov pozitivan stav je inspirisao sve oko njega i ostavio je trajan utisak kod našeg tima, navijača i u Torontu. Nevjerovatno je tužno vidjeti mladog čovjeka koji ima toliko ptoencijal da ode tako rano", napisao je on. 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC