• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ivana povrijeđena osvojila Dijamantsku ligu! Muči me cijele sezone, ali...

Autor Milutin Vujičić

Ivana Vuleta priznala je da se čitave sezone bori sa povredom Ahilove tetive i da je uprkos tome uspjela da ponovo osvoji Dijamantsku ligu.

 Ivana povrijeđena osvojila Dijamantsku ligu Izvor: Profimedia/BEAUTIFUL SPORTS/Axel Kohring

Najbolja srpska atletičarka Ivana Vuleta trijumfovala je na završnom mitingu Dijamantske lige u Judžinu i na najljepši mogući način završila je 2023. godinu. U ovoj kalendarskoj godini osvojila je zlatnu medalju na Svjetskom prvenstvu, a dominaciju u skoku udalj potvrdila je petim trijumfom u Dijamantskoj ligi. Skokom od 6,85 u posljednjoj seriji pokazala je i svojim protivnicama da se sve bolje nosi sa pritiskom i da s razlogom vjeruje da može do zlata i na Olimpijskim igrama 2024. u Parizu.

Ivana je inače imala problema sa povredom i uspjela je da se izbori sa svim problemima, pa je na trijumfalan način obilježila dolazak u Sjedinjene Američke Države. Evo šta je riješila poslije mitinga:

"Osjećam se nevjerovatno. Srećna sam što sam mogla da dođem ovdje, prije svega, zbog svog bola i stvari sa kojima se mučim zbog povrede Ahilove tokom cijele sezone. Stvarno sam željela da završim sezonu na način na koji sam planirala, pa sam jako srećna zbog mog trofeja. Petog, to je ludo", kazala je najbolja srpska atletičarka.

Podsjetimo, Ivana Vuleta je prethodno osvajala Dijamatsku ligu 2016, 2017, 2021, 2022. i sada 2023. godine. Nijedna druga takmičarka u ovoj disciplini nema više od dva trijumfa.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC