• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hrvat pretukao suprugu, oglasila se njegova bivša! Bila sa njim 17 godina, sad ima poruku: "Da prestane linč!"

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Prva supruga bivšeg hrvatskog rukometaša Denisa Buntića dala jedinu izjavu za medije.

 Bivša supruga Denisa Buntića tvrdi da je muž nikada nije tukao Izvor: Profimedia

Nekadašnji hrvatski rukometni reprezentativac Denis Buntić glavna je tema medija u regionu posljednjih dana, ali u centru pažnje nisu neki od njegovih uspjeha iz bogate karijere već incidenti! Bivši rukometaš pretukao je svoju suprugu Klaru, koja ga je odmah prijavila za nasilje u porodici, a zatim javnosti dostavila gotovo deset minuta snimka na kojem se čuje kako pokušava da se odbrani od Buntića, koji je prebija pred bebom starom svega nekoliko mjeseci!

Ona je istakla da sada strahuje za svoj i život svog djeteta, kao i da ovo nije prvi put da 160 kilograma teški Denis Buntić diže ruku na nju. Nasilje se događalo u kontinuitetu, ali je Klara vjerovala da će se Denis smiriti i promijeniti, iako je pod uticajem alkohola i droge često bio van ikakve kontrole. Takve situacije nisu mu se dešavale ranije, tvrdi Ana, prva supruga bivšeg hrvatskog rukometaša.

"Ovo je moja prva i posljednja izjava koju dajem za medije isključivo zbog želje da prestane linč na osobe koje ne zaslužuju biti dio ove priče, nažalost aktuelne u medijima. Radim ovo u svrhu zaštite naše maloljetne djece", rekla je Ana odmah na početku i nastavila: "Naša bračna zajednica je okončana u februaru 2018. godine. S Denisom Buntićem sam provela 17 godina, dobili smo kćerku i sina koji su još maloljetni. Do kraja naše bračne zajednice kada smo se razišli sporazumnom Denis Buntić nikad nije digao ruku na mene niti sam bila izložena nasilju od strane svog bivšeg supruga. Naš brak je prestao na sporazuman način i dogovorom o brizi naše djece. Sve ostalo, kao i privatan život bivšeg supruga nakon našeg razilaska, nisam adekvatna da komentarišem. Djeca viđaju oca kad požele i on njih isto. Nema nikakvih problema u njihovom odnosu. Kao što sam vam rekla, ovo je moja prva i posljednja izjava za bilo kakav medij i želim posebno naglasiti da ću na bilo kakvo javno spominjanje mene i naše maloljetne djece, biti primorana reagovati sudskim putem."

Ako trpite nasilje ovo su kontakt telefoni na koje se možete javiti za pomoć:

SOS telefon za žrtve nasilja u FBiH: 1264
SOS telefon za žrtve nasilja u RS: 1265

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC