• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Makedonac izgubio 12 kilograma za devet dana: Spreman je za najveći MMA spektakl i osvetu

Aleksander Volkanovski za samo devet dana izgubio 12 kilograma i spremio se za revanš protiv Islama Mahačeva.

 Aleksander Volkanovski Islam Mahačev UFC Izvor: Instagram/alexvolkanovski/printscreen

Spektakularna MMA borba čeka nas u subotu uveče na UFC 294 događaju, pošto je Aleksander Volkanovski prihvatio poziv da se u veoma kratkom roku spremi za okršaj protiv Islama Mahačeva, koji je aktuelni vlasnik pojasa u lakoj kategoriji. Nakon što je Čarls Oliveira zbog povrede morao da se povuče borac iz Australije dobio je poziv da bude zamjena i odmah je pristao, ali...

Postojao je veliki problem i mnogi su sumnjali da bi momak makedonskih korijena stvarno mogao da se nađe u oktagonu. Bilo je pitanje da li će Volkanovski uspjeti da skine dovoljno kilograma prije meča, a on je zatim uradio nevjerovatan posao - za samo devet dana izgubio ih je čak 12 i boriće se protiv Mahačeva u revanšu.

"Nekada je potrebno da budete posebni kako biste podnijeli taj fizički i mentalni izazov, ali postoji razlog zbog kojeg je Aleks Volkanovski - najbolji na svijetu u ovome", rekao je nutricionista Džordan Saliven koji je sarađivao sa Volkanovskim tokom procesa mršavljenja. Da je sve u redu Aleksander je rekao svojim fanovima objavom na društvenim mrežama, uz snimak sa mjerenja.

Podsjećamo, Islam Mahačev i Aleksander Volkanovski borili su se u februaru 2023. godine u Pertu i tada je ruski borac bio bolji odlukom sudija nakon pet izuzetno napornih rundi. Bio je to posljednji meč koji je Mahačev odradio, a treba istaći da je on u karijeri na impresivnom procentu uspješnosti - pošto u karijeri dugoj više od 13 godina ima samo jedan poraz iz 25 okršaja. Sa druge strane, Volkanovski je u julu savladao meksičkog borca Jaira Rodrigeza i trenutno je na učinku od 26 pobjeda i dva poraza.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC