• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Danijela Hantuhova: Zašto teniserke traže više para? Razmažene su!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Danijela Hantuhova odgovorila je teniserkama koje se žale na nagradne fondove i novac.

 Zasto teniserke traze vise novca Danijela Hantuhova izjava Izvor: Juergen Hasenkopf / imago sportfotodienst / Profimedia

Jedna od glavnih tema u tenisu u posljednjih nekoliko godina je nagradni fond. Teniserke se često žale i zahtijevaju da imaju iste novčane nagrade kao i teniseri. To je često izazivalo polemike, javljali su se oni koji su i za to i protiv toga, pa je bilo različitih komentara.

O toj temi pričala je i bivša slovačka teniserka Danijela Hantuhova (40). "Imam osjećaj kao da je to neka vrsta razmaženosti, posebno kod teniserki. Nagradni fondovi su takvi kakvi su i one ne rade u rudniku od četiri ujutru. Nije lako, slažem se, ali nema potrebe za kritikama, kada čekove dobijaju zahvaljujući tim turnirima", rekla je Danijela za "Livesport daily podkast".

Ona je osvojila sedam titula u singlu u karijeri i najbolji plasman joj je 5. mjesto na VTA listi. Najviše uspjeha imala je u miks dublu gdje je osvojila sva četiri grend slema po jednom. "Što se putovanja tiče, sa tim se u potpunosti slažem sa igračima. Tenis je jedan od najzahtjevnijih sportova na svijetu, to je bio jedan od razloga što sam se penzionisala. Moje tijelo nije moglo da izdrži vremenske razlike, izgubila sam ritam spavanja, nije bilo zdravo. Rekla sam sebi da nije vrijedno tog novca i da mi je draže da budem zdrava sa 60 godina", zaključila je Hantuhova koja se povukla iz tenisa 2017. godine.

Izvor: Profimedia

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC