• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Teška povreda reprezentativca Srbije, propušta Evropsko prvenstvo (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Taman je ponovo krenuo da igra onako kako znamo da može, ali se onda povrijedio Milan Milić,

 Povreda Milana Milica ne igra Evropsko prvenstvo za Srbiju Izvor: Printscreen/Arena sport 3

Užasne vijesti sa Slane bare! Vojvodina je u trećem kolu Lige Evrope dočekala Logronjo La Riohu iz Španije, a u 19. minutu tog meča vidjeli smo jako tešku povredu! Pri pokušaju jednog cepelina u napadu Vojvodine Milan Milić je skočio, uhvatio loptu. šutnuo, a onda je ostao na podu! 

Dok je La Rioha bila u kontri vidjeli smo da Milić ne može da se podigne, a kada je na usporenom snimku vraćen taj momenat jasno se vidjelo da je koljeno ispalo iz ležišta i da se čim je doskočio pao i uhvatio se za to koljeno. 

Pri rezultatu 7:7 meč je prekinut na nekoliko minuta, medicinska ekipa je odmah utrčala na teren, a kamere su nam prikazale desnog beka Vojvodine i reprezentacije Srbije koji se drži za lice i pravi bolne grimase. Pogledajte ovu užasnu povredu reprezentativnog beka Srbije: 

Samo dva mjeseca pred početak Evropskog prvenstva u Njemačkoj, ovo je još jedan udarac za reprezentaciju Srbije koja i inače kuburi sa desnim bekovima. Na prethodnom Svjetskom prvenstvu povređivali su se i Predrag Vejin i Jovica Nikolić pa je prinudno na tom mjestu igrao Marko Milosavljević.

Miliću ovo nije prvi put da doživljava ozbiljnu povredu. Prošlu sezonu nije završio u dresu "Lala" jer se u polufinalnoj seriji Arkus lige protiv Dinama iz Pančeva povredio poslije starta Ivana Distola. Desni bek je bio dio nacionalnog tima Srbije na Svjetskom prvenstvu 2019. godine kada je još bio igrač Metaloplastike, zatim je poslije tog takmičenja otišao u Nant odakle je otišao nakon teške povrede koja ga je spriječila da se nametne i da zaigra kako se od njega očekivalo. Nakon pokušaja u Zagrebu ipak se 2022. vratio u srpski rukomet i zaigrao za Vojvodinu. 

Ovo je još jedna povreda koja brine selektora Tonija Đeronu pred Euro u Njemačkoj. Već je na duže povrijeđen Stefan Dodić, inače novi rukometaš Vojvodine od prije nekoliko nedjelja. 

BONUS VIDEO: 

Pogledajte

00:13
Igrači Alingsosa aplaudiraju navijačima Vojvodine
Izvor: MONDO/Nikola Lalović
Izvor: MONDO/Nikola Lalović

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC