• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Komentator uporedio Đokovića sa Isusom: "Potopite teren..."

Autor Dragan Šutvić

Novak Đoković je toliko dobar da poređenja sa drugim teniserima više nisu prikladna...

 komentator uporedio đokovića sa isusom Izvor: Marco Alpozzi / LaPresse / Profimedia

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković savladao je Karlosa Alkaraza (6:3, 6:2) u polufinalu Završnog mastersa, pa će u Torinu protiv domaćeg predstavnika Janika Sinera pokušati da sedmi put osvoji prestižni turnir. Impresivna partija srpskog tenisera privukla je pažnju čitavog svijeta koji nije očekivao ovako ubedljiv trijumf, a posebno se priča o reakciji čovjeka za kojeg se već zna da je Novakov fan.

Teniski komentator Rob Kenig uporedio je Novaka Đokovića i Isusa, zbog pobjede srpskog tenisera koji je potpuno deklasirao mladog Španca. Rekord u većini relevantnih kategorija za istoriju tenisa tako je dobio jedan od najvećih komplimenata od kako se profesionalno bavi tenisom.

"Potopite teren da vidimo da li ovaj čovjek može da hoda po vodi", rekao je tokom prenosa nekadašnji teniser Rob Kenig, koji već godinama radi najbitnije mečeve na svijetu. Ovakva konstatacija izazvala je oduševljenje među navijačima najboljeg tenisera svih vremena, a bilo je jasno poređenje sa Isusom kojem se pripisuje hod po vodi.

Inače, Rob Kenig je jedan od najpoznatijih komentatora na sveijtu i u tome je već nadmašio svoju igračku karijeru. Svojevremeno je bio 262. igrač u singlu i 28. u dublu, a svojevremeno je u dublu i miks dublu igrao i polufinala grend slemova. Između 2002. i 2004. godine osvojio je pet ATP titula u konkurenciji parova.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC