• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nadal nije mogao da skine pogled s Brazilke: Ona se proslavila i dala ime djetetu po njemu, evo kako izgleda (FOTO)

Rafael Nadal nije mogao da odoli kada je pored njega stala ljepotica iz Brazila...

 Djevojka u koju je Nadal buljio Izvor: YouTube/Screenshot

Prije skoro cijele decenije Rafael Nadal je došao na turnir u Rio de Žaneiru, a nakon tog turnira javnost nije pričala o vrhunskom tenisu koji je tada igrao već o skupljačici loptica sa koje nije mogao da skine oči. Savladao je Aleksandra Dolgopolova u finalu, ali je prije toga sreo Fernandu Maju.

Ona je u jednom meču skupljala loptice i stajala pored njegovog boksa, a tada mladi Španac nije mogao da skine oči sa nje. Cijeli teniski svijet je brujao o ovome, a i devet godina nakon turnira održanog 2014. godine ona je prava ljepotica.

Tada je Fernanda Maja imala 26 godina, a poslije ovog događaja je iskoristila popularnost i postala je voditeljka na kanalu "SBT Esporte Rio". Osim toga dobila je i posao iz snova, pošto je postala spikerka na utakmicama Botafoga. Tako je stalno bila na stadionu "Nilton Santos" na kome igra klub za koji navija od malih nogu. Pogledajte kako danas izgleda ova brazilska ljepotica:

Fernanda se kasnije udala za ličnog trenera Žuniora Karelija, a prvo dijete je dobila 2018. godine. Bila je to djevojčica kojoj je dala ime Roberta. A onda je 2021. godine dobila drugu ćerku i dala joj ime Rafaela, brazilski mediji tvrde baš po Nadalu.

Što se Nadala tiče on je u momentu kada nije mogao da skine pogled sa lijepe Brazilke skoro deset godina bio u vezi sa svojom sadašnjom suprugom. Romansa sa Marijom Fransiskom Pereljo Paskval traje od 2005. godine, a par se vjenčao u oktobru 2019. godine. Dobili su sina Rafaela u oktobru 2022. godine.Pogledajte kako je izgledao susret Nadala i lijepe Brazilke 2014:

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC