• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Skandal trese SAD - hapse NFL zvijezdu!

Autor Dragan Šutvić

Poznati američki sportista biće lišen slobode!

 von miler nfl hapšenje Izvor: MATTHEW STOCKMAN / Getty images / Profimedia

Izdat je nalog za hapšenje superstara američkog sporta, zvijezdu NFL-a Vona Milera (34), zbog optužbi da je napao trudnicu. Policija u Dalasu potvrdila je tu vijest, čime je ozvaničeno da će dvostruki šampion i MVP Superboula uskoro biti lišen slobode!

U srijedu u 11 časova policija Dalasa dobila je hitni poziv da reaguje, nakon što je izlaskom njenih pripadnika na teren utvrđeno i da su Miler i neimenovana žena ušli u verbalnu raspravu, tokom koje je navodno sportista i fizički napao.

Prema izvještajima policije, Miler je napustio tu lokaciju prije nego što su njeni pripadnici izašli na teren, a njegova žrtva nije otišla u bolnicu, već su joj odmah sanirane lakše povrede. Istraga je i dalje u toku.

Da je sve tačno potvrđeno je i saopštenjem njegovog tima, Bafalo Bilsa, u kojem je u četvrtak navedeno da su u klubu postali svjesni incidenta u kojem je učestvovao Von Miler. "U procesu smo sakupljanja više informacija i u ovom trenutku nećemo dalje komentarisati situaciju".

Izvor: Timothy T Ludwig / Getty images / Profimedia

Miler (34) je već bio pod istragom policije u Koloradu, gdje je sa velikim uspjehom igrao za Denver Bronkose, ali tomo prilikom nije bio optužen ni za jedno djelo. On je prešao u Bafalo 2022. godine, kada je potpisao šestogodišnji ugovor na 120 miliona dolara, ali je zbog problema sa povredama odigrao samo 19 utakmica za taj tim. Naravno, ako bude dokazano da je izvršio djelo koje mu se stavlja na teret, to će se odraziti i na njegovu dalju sportsku karijeru.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC