• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U tangama došla na vaganje, pa dobila batine: Ovako izgleda poslije 122 udarca - kao druga osoba (FOTO)

Ebani Bridžis je izgubila pojas nakon što je bokserka iz Japana pretukla u ringu.

 Ebani Bridžis izgled nakon borbe Izvor: YouTube/DAZN/Instagram/ebanie_bridges/Screenshot

Poznata britanska bokserka Ebani Bridžis (37) izgubila je pojas svjetske šampionke IBF u bantam kategoriji pošto je izgubila meč protiv Mijo Jošide (35) iz Japana. Interesantno je da Bridžis uopšte nije trebalo da se bori protiv Japanke, nego Avril Mati iz Australije, međutim ona je morala da otkaže meč, tako da je došlo do promjene zbog koje se možda i previše opustila Bridžis i već je računala da je pobijedila.

To se moglo vidjeti i po njenom nastupu uoči meča, kada je opet u plavim tangama i brusu došla "na mjerenje", što je izazvalo veliku pažnju medija, ali je isto tako čini se motivisalo njenu protivnicu koja je učinila da "plava bomba" ne bude više ni upola atraktivna nakon što je izašla iz ringa sa njom.

Jošida je pobijedila jednoglasnom odlukom sudija, što nije iznenađenje kada se uzme u obzir kako je prebila protivnicu. Zvanična statistika kaže da je ka njoj uputila 122 udarca, nasuprot 66 koliko je pretrpjela. Vidjećemo da li će njena protivnica, koja je inače bivša profesorka matematika i sada OnlyFans model, nastaviti da dolazi u atraktivnom donjem vešu na vaganje, što je postala njena tradicija u ovom sportu.

"Ponosna sam i presrećna. Žrtvovala sam se za ovo i sve se isplatilo", rekla je Bridžis kada je prvi put postala svjetska šampionka: "Ovaj pojas pokazuje svu tu žrtvu.Ukoliko me poznajete, onda znate da obožavam da pričam o poslu profesorke. To mi je velika strast i osjećam se blagosloveno što imam uspjeh u dvije različite karijere"

Pogledajte i borbu:

Ebani Bridžis
Izvor: YouTube/DAZN Boxing

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC