• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zbog toga je Novak Đoković najbolji! Legendarna teniserka teško bolesna, on joj poslao poruku!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Najbolji teniser svih vremena javio se Kris Evert, slavnoj američkoj teniserki koja je teško bolesna.

 Novak Đoković javio se Kris Evert, slavnoj američkoj teniserki koja je teško bolesna Izvor: HMB Media/Antonio Borga / imago sportfotodienst / Profimedia

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković trenutno je na pauzi između dvije naporne sezone, a oporavlja se od jedne od najboljih godina u karijeri - one tokom koje je pokazao zašto je veliki šampion! Kada ste najveći u istoriji sporta onda nije važno samo ono što radite na terenu, pa je teniskim fanovima širom svijeta zapala za oko Đokovićeva objava na društvenim mrežama, odnosno riječi upućene legendarnoj Kris Evert.

Slavna teniserka nedavno je otkrila da će ponovo morati da se bori protiv kancera, koji je već jednom pobijedila! Teška bolest prvi put je dijagnostikovana prije dvije godine, a sada će Evert opet morati da pojača terapiju kako bi se izborila protiv bolesti. Ona je već podvrgnuta operaciji zbog ćelija raka koje su pronađene u istom dijelu karlice kao i prvi put, a sada je čeka hemoterapija zbog koje će propustiti Australijan open.

Već godinama je Kris Evert stručni konsultant za američku televizijsku stanicu ESPN, pa je zbog toga često u kontaktu i sa Novakom Đokovićem, koji redovno osvaja grend slem turnire. Ovog puta je Novak pružio podršku Kris! "Šaljemo molitve i snagu za Kris Evert", napisao je Novak i oduševio ljubitelje tenisa.

Kris Evert je odgovorila samo jednom rečenicom: "Hvala ti, Novače", uz srce i ruku koja pokazuje snagu. Slavnoj Amerikanki koja je svojevremeno bila najbolja teniserka svijeta, a osvojila je i 18 grend slem titula u singlu tokom karijere, očigledno mnogo znači podrška srpskog tenisera. To ne treba da čudi, imajući u vidu njeno mišljenje o najtrofejnijem svih vremena.

Nakon što je Đoković osvojio Rolan Garos 2023. godine i tako ispisao istoriju kao prvi muškarac koji ima 23 grend slem titule u singlu, Evert se oglasila na društvenim mrežama. "Tokom prethodnih 50 godina sam vidjela i proučavala sve šampione u tenisu. Nikada nisam vidjela nekoga kao što je Novak Đoković. Kombinacija mentalne, fizičke, emotivne snage koju unosi u svaki udarac je bez premca. Vrijeme je da zaista cijenite ovog čovjeka", napisala je tada Amerikanka i pokušala čitavom svijetu da objasni zašto je Novak Đoković najbolji ikad.

Srpski teniser je od tada "podebljao" svoje rekorde u teniskom svijetu - osvojio je grend slem i u Njujorku, proveo je na prvom mjestu ATP liste više od 400 nedjelja, još jednom godinu završio na prvom mjestu, uz trofej sa Završnog mastersa u Torinu... Nije loše ili "Not too bad" što bi rekao Đoković italijanskim akcentom.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC