• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srpkinje počele da se smješkaju, to nam je bio znak! Selektor Hrvatske prozvao srpske igračice poslije šok poraza!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Čudan sistem takmičenja, Srbija uprkos savršenoj grupnoj fazi - ispada već u osmini finala.

 Ženska vaterpolo reprezentacija Srbije ispala sa Evropskog prvenstva Izvor: Profimedia/Hollandse Hoogte / Shutterstock Editorial

Ženska vaterpolo reprezentacija Srbije odigrala je sjajno u grupnoj fazi turnira na Evropskom prvenstvu u Ajndhovenu i zabilježila je sve tri pobjede, da bi ih u osmini finala eliminisala Hrvatska - koja je do tada imala sva tri poraza. Hrvatska je napravila veliki preokret u drugom poluvremenu i na kraju slavila 11:8 (2:3, 1:3, 2:1, 5:1), tako da su se srpske djevojke oprostile od takmičenja na pomalo neočekivan način.

Početkom treće dionice Srbija je vodila 7:4 i činilo se da ide ka pobjedi, ali je "uragansko" drugo poluvrijeme Hrvatske - uz odličnu partiju golmana Latice Medvešček - odveo Hrvatice dalje. Zbog svega toga, selektor Hrvatske Bruno Sabioni je "likovao" zbog oproštaja Srbije.

"Nije nam bilo jednostavno jer smo došli s tri poraza, a one s tri pobjede. Vidio se grč, ali imamo predivnu hemiju u reprezentaciji. Čak i kada smo gubili, nismo dopuštali da padnu glave. To je pokazala ova utakmica. Njihove su se igračice kod vođstva 7:4 već počele da se smješkaju i tu smo osjetili trenutak da ih imamo. Toliko sam srećan radi ovih djevojaka, nadam da će im ovo biti motiv za dalje", rekao je selektor Hrvatske Bruno Sabioni poslije meča.

Hrvatska će u utorak od 16 sati igrati za polufinale protiv šampiona Španije, dok Srbiji sada preostaje razigravanje za plasman od devetog do 12. mjesta.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC