• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Skinula se pred kamerama, pa prebijena u meču za titulu! Muškarci sklanjali pogled sa zvijezde za odrasle!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Prvo ih je natjerala da skrenu pogled, zatim pokazala atribute, a na kraju je nokautom izgubila šampionski pojas!

 Eli Bruk AJ Banker se skidale na mjerenju Izvor: Twitter/slurpbailey/printscreen

Dvije kontroverzne britanske bokserke ponovo su ušle u ring - kada je o njima riječ, onda u centru pažnje nije samo borba. Zvijezde sajtova za odrasle, izazivačica Eli Bruk i šampionka u srednjoj kategoriji AJ Banker odmjerile su snage, ali tek nakon što su napravile spektakl dan ranije, na mjerenju pred meč. Andrea Džejn Banker bila je provokativnija i odlučila je da se skida pred kamerama, što je mnogobrojne muškarce u njenoj okolini natjeralo da skrenu pogled kako ne bi vidjeli previše!

Među onima koji nisu željeli da kamere uhvate kako gledaju u golu zadnjicu AJ Banker našao se i direktor organizacije Misfits koja je organizovala ovaj meč. Njegova reakcija postala je hit na društvenim mrežama, a brojni fanovi boksa i djevojaka sa sajtova za odrasle shvatili su zašto je to uradio - jednostavno nije želio da njegov pogled bude glavna tema medijima. Pogledajte kako izgleda AJ:

Dosadašnja šampionka zaprijetila je rivalki da će je pogoditi u bradu i tako završiti meč, ali okršaj u subotu uveče u Lidsu nije išao po njenom planu. Eli Bruk - koja je nedavno bila u centru pažnje jer je MMA borac "završio" pred kamerama - uspjela je da dođe do pobjede nokautom u trećoj od predviđenih pet rundi. Ipak, više se pričalo o mjerenju pred meč. Pogledajte kako je to izgledalo:

Spektakl koji je priredila na mjerenju nije mnogo pomogao aktuelnoj šampionki. Poražena je od Eli Bruk u meču za titulu, pa će naredni put u ring ulaziti bez pojasa. Vjerovatno i bez mnogo garderobe na sebi, na to smo navikli od nje. Zapravo, mnogo češće je gledamo polugolu nego kako pobjeđuje boks mečeve - ovo joj je bio treći poraz u pet borbi, a protiv Eli Bruk je izgubila oba međusobna okršaja.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC