• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novakov najveći "hejter" kladio se protiv njega! Javio se pred meča sa Sinerom, čak mu ni rekord ne priznaje!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Ben Rotenberg nije vjerovao u Novaka Đokovića, ni ovaj put.

 Ben Rotenberg opet protiv Novaka Đokovića Izvor: YouTube/ATP Tour/Eurosport France/Screenshot

Novak Đoković izgubio je od Janika Sinera u meču za finale Australijan opena, a kao i mnogo puta do sada - veliki broj "teniskih eksperata" ga je potcijenio. Znamo da svijet već dugo priželjkuje da počne nova era u tenisu (kako to nisu željeli dok su Nadal i Federer bili na vrhuncu?), pa su tako "forsirali" Karlosa Alkaraza nakon trijumfa na Vimbldonu i napravili tad veliku grešku, dok sada to čine i sa talentovanim Sinerom.

Kladionice su dale gotovo identične kvote na Sinera i Đokovića uoči meča, zaboravivši ko ima 10 titula na Australijan openu, dok se javio i Novakov "najveći hejter" Ben Rotenberg. Američki novinar koji godinama unazad ulazi u polemike sa Novakom, pa čak i sa njegovom suprugom Jelenom, javio se i uoči polufinala Australijan opena.

"Nikada nije dobra kladiti se protiv Đokovića na Australijan openu, ali...", nije završio sopstvenu misao Ben Rotenberg na Tviteru, ali jasno je šta je ovime htio da kaže i da vidi Sinera u finalu, što se na kraju i obistinilo. Na to mu je jedan navijač skrenuo pažnju da bi za njega "košmar" bio kada bi Đoković i Zverev (sa njim se sudi zbog slučaja navodno zlostavljane Olge Šaripove): "Nemam ja problem da Novak dođe do finala! Sjajan igrač i bio bi moćan momenat gledati ga kako potencijalno 'preskače' rekord Margaret Kort ispred nje."

Dakle, Ben Rotenberg je jedan od rijetkih koji ne priznaje Novaku Đokoviću da je teniser sa najviše osvojenih grend slem titula, pošto smatra da 24 koja je Margaret Kort osvojila šezdesetih godina - podjednako vrijede kao titule najboljeg tenisera svih vremena u najjačoj teniskoj eri.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC