• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srpska teniserka naljutila jednu od najvećih država svijeta: Konačno civilizacija! (FOTO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Poruka sa Instagrama Dejane Radanović izazvala buru u Indiji.

 Teniserka Dejana Radanovic jedva docekala da ode iz Indije Izvor: Instagram/dejanaradanovic/printscreen

Srpska teniserka Dejana Radanović, koja je bila dio reprezentacije Srbije na Junajted kupu u Australiji, odlučila je da nakon tog turnira odigra nekoliko u Indiji. Gledali smo je u Bengaluru, Puneu i Mumbaju, odnosno u još jednom dvoranskom turniru, gdje je ukupno upisala dvije pobjede i četiri poraza.

Ipak, nešto slabiji rezultati nisu bili najveći problem za Dejanu Radanović, nego to što joj se igranje u Indiji uopšte nije dopalo. Zato je na svom Instagramu podijelila nekoliko "storija" u kojima je pokazala da je srećna zbog povratka u Beograd, a čini se da njene objave nisu naročito obradovale teniske navijače koji su u tome vidjeli nepoštovanje. Zato su na "Reditu" poručili da će je teško Teniski savez Indije ponovo pozvati.

"Zbogom Indija... Vidimo se nikada!", napisala je Dejana na svom Instagramu, a po slijetanju u Minhen je dodala da je "konačno u civilizaciji" i objasnila zašto to kaže uz fotografiju kafe: "Samo oni koji su iskusili nešto kao tri nedjelje u Indiji mogu da razumiju ovaj osjećaj".

Objasnila je Dejana da je morala da joj je veoma smetalo što tri nedjelje nije mogla da jede voće, da se ne bi "otrovala" kao prije nekoliko godina kada je bila u Indiji, pa je ovoga puta bila na "nesuđenoj dijeti".

Podsjetimo, Dejana Radanović (27) je iz Zrenjanina i trenutno je 245. na svijetu. Prethodno je na svom Instagramu pokazala i kakve odvratne poruke joj šalju navijači, što je još jedan problem modernog sporta na koji je upozoravala zajedno sa mnogim kolegama i koleginicama, pa je nedavno na meču neprijatnost doživio i Benoa Per.

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Zole

Nikad od nje igračica niti čovek

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC