• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Spektakl - Puna hala u Zagrebu skandirala Srbinu: Svi ustali i poklonili se najvećem, iako ih je zavio u crno! (VIDEO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Puna arena u Zagrebu je sa oduševljenjem ispratila posljednji meč Nikole Karabatića u glavnom gradu Hrvatske.

 Zagreb pobijedio PSŽ, Nikola Karabatić oprostio se porazom Izvor: Kevin Domas / Panoramic / Profimedia

Kakvo čudo u Zagrebu! Domaći PPD Zagbeb je savladao moćni Pari Sen Žermen 28:26 i tako su "plinari" uspjeli da se plasiraju u nokaut fazu elitnog takmičenja! Posljednji put je Nikola Karabatić u dresu PSŽ-a došao u Zagreb i za razliku od najdražeg trenutka u karijeri sada je poražen. 

U punoj hali sjajno je igrao reprezentativac Srbije Miloš Kos sa četiri gola, a jedini efikasniji od njega bio je sjajni Luka Lovre Klarica sa deset golova. Sa druge strane Kamil Šipžal je dao šest golova, a Nikola Karabatić je u posebnom meču postigao dva. Ovo je najboljem rukometašu u istoriji bio posljednji meč u Zagrebu u karijeri, a publika ga je posebno pozdravila. 

Kada je meč počinjao, Karabatić je pozdravljen velikim aplauzom, a aplauz je bio još veći kada je utakmica završena i to pobjedom Zagreba. Nije zaboravio zvanični spiker meča da pomene kako ih je mnogo puta pobijedio Nikola u ovoj hali, a jedne pobjede se uvijek najviše prisjećao.

"Da, imam dosta uspomena iz Arene u Zagreba. Najveća uspomena je naravno iz 2009. kad smo osvojili Svjetsko prvenstvo ovdje. To mi je jedna od najomiljenijih utakmica koje sam odigrao, tata i mama su bili u publici, dobili smo, a to mi je bila prva titula svjetskog prvaka. Poslije sam još igrao s reprezentacijom, sa Pari Sen Žermenom isto, došao sam i s Barselonom ovdje. Dosta sam utakmica doživio ovdje, neke mnogo lijepe", rekao je Karabatić. 

Za sebe Nikola kaže daje "i Srbin i Hrvat" pošto je iz mješovitog braka Hrvata i Srpkinje, a nikada nije zaboravio korijene i sada se na kraju meča na našem jeziku obratio okupljenoj publici. 

Svakako se znalo da će bez obzira na rezultat ovog meča Zagreb proći u nokaut fazu Lige šampiona pošto je Kjelce tokom cijelog toka meča vodio protiv Kolštada. Na kraju su pobijedili 31:23 i tako su eliminisali skandinavski drim-tim iz takmičenja. 

(MONDO, N. L.)

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Ante081

"Skandirala srbinu"- pritom se izjasnio da je Hrvat u areni na kraju utakmice🤣🤣🤣

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC