• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Počela nova era reprezentacije Srbije - pobjedom!

Autor Dragan Šutvić

Rukometna reprezentacija pobijedila na debiju Borisa Rojevića.

 Boris Rojević debitovao pobjedom kao selektor Srbije  Izvor: MN PRESS

Novi selektor rukometne reprezentacije Srbije, trener novosadske Vojvodine Boris Rojević, debitovao je na klupi nacionalnog tima pobjedom nad Poljacima! Prvi od dva prijateljska meča zakazana tokom EHF nedjelje Srbija je riješila u svoju korist (26:25) nakon velike borbe, a rival će imati će imati šansu za revanš.

Pivot reprezentacije Srbije Dragan Pešmalbek bio je nezaustavljiv za odbranu rivala i postigao je šest golova na ovom meču, a istakao se i Đorđe Đekić koji je četiri puta tresao mrežu rivala. O debiju na klupi reprezentacije Srbije odmah nakon meča oglasio se Rojević, koji je trijumfom startovao novo poglavlje u karijeri. 

"Čestitao bih mojim momcima na velikoj borbi, na ogromnoj želji i energiji. Svaka pobjeda na strani je jako velika. Jako sam zadovoljan što smo otvorili neki zajednički rad sa pobjedom. Bilo je i dobrih i loših stvari, vidi se da presotaje još mnogo da se radi, ali jako mi je drago što smo otvorili ovo okupljanje pobjedom. Imamo novi duel za dva dana, pokušaćemo da ispravimo neke greške, ali bih iskoristio taj susret da dam priliku igračima koji su danas imali manju minutažu da više igraju", istakao je novi selektor Srbije.

Podsjećamo, dvije prijateljske utakmice protiv Poljske poslužiće Srbiji kao dobra priprema za utakmice protiv Španije. Srpski nacionalni tim će u baražu za odlazak na Svjetsko prvenstvo igrati protiv jedne od najjačih selekcija Evrope i pokušati da napravi senzaciju. Ti mečevi su na programu početkom maja - prvo na gostujućem terenu, a zatim pred navijačima Srbije u roku od samo tri dana.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC