• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trener Izviđača pred revanš u Banjaluci govorio i o Aleksandri Prijović: Da bude sportski meč, a ne neki cirkus!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Rukometaši Borca m:tel ugostiće u srijedu u Banjaluci ekipu Izviđača u revanšu četvrtfinala Kupa Bosne i Hercegovine (19.00).

 Toni Čolina za MONDO o meču RK Borac RK Izviđač i o Aleksandri Prijović Izvor: Goran Arbutina, MONDO

Ljubuški "skauti" su prošle srijede u prvoj utakmici slavili minimalnu pobjedu rezultatom 29:28 (12:14), poslije preokreta u drugom poluvremenu.

Trener ljubuške ekipe Toni Čolina u izjavi za MONDO najprije se osvrnuo na prvi meč, a onda i prokomentarisao podatak da Borac nije slavio protiv Izviđača na posljednjih sedam međusobnih utakmica.

"Banjalučani su u Ljubuškom bili dosta agresivni, mi se nismo dobro snašli i nadam se da će biti drugačije u revanšu u Banjaluci. Svježi smo koliko možemo, u istom smo ritmu i mi i Borac. Što se tiče istorije (sedam uzastopnih pobjeda Izviđača, prim.aut), to je ono što je bilo, a mi gledamo u budućnost i fokusirani smo samo na narednu utakmicu. Daćemo sve od sebe da izborimo plasman na Fajnal-for", izjavio je Čolina i dodao da je zbog međusobnog omjera pritisak i imperativ na banjalučkom, a ne njegovom timu.

Čolini ne predstavlja problem što će sutrašnji revanš biti odigran u dvorani "Centar", a ne u banjalučkom hramu sporta "Boriku", gdje se vrše pripreme za predstojeća tri koncerta popularne srpske folk zvijezde Aleksandre Prijović.

"Meni je bitno da teren bude 40x20 i da imamo iste uslove, a utakmica će pokazati svoje, nadam se da će biti sportska, a ne neki cirkus", rekao je trener "skauta" i dodao da "nije obožavalac pomenute pjevačice Prijović".

Prema njegovim riječima, sutrašnji meč u Banjaluci, kao i duel na gostovanju protiv Gračanice u subotu je za njegovu ekipu vrhunac sezone u koji će ući i sa oporavljenim Milanom Vukušićem.

"Vratio nam se Vukušić u trenažni proces, nastupio je protiv Leotara, a možda baš on bude dodatna vrijednost na sutrašnjoj utakmici s obzirom da nije igrao protiv Borca prošle srijede",zaključio je Čolina.

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Micelj

Bravo Toni IZVIDJAC prvak drzave..

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC