• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak nije vjerovao šta ga pitaju! Provokacija novinara, odmah ga je "spustio" pred svima!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Novak Đoković "spustio" je novinara iz Italije koji ga je "pecnuo" za poraze od Sinera i Nardija.

 Novak Đoković pecnuo italijanskog novinara Izvor: YouTube/The World of Tennis/Screenshot

Novak Đoković moćno je počeo masters u Monte Karlu pošto je bez ikakvih problema bio bolji od Romana Safiulina (6:1, 6:2). Pokazao je tako Nole svoju najbolju igru u 2024. godini, i to već na prvom meču na šljaci, zbog čega je evidentno bio baš zadovoljan, međutim raspoloženje mu je pokvario jedan italijanski novinar.

Simone iz italijanskog Eurosporta, kako se predstavio, upitao je Novaka Đokovića šta misli o meču sa Lorencom Musetijem u trećoj rundi Monte Karla. Prošle godine je na istom mjestu Đoković izgubio od Musetija, a dok se Nole spremao da odgovori - stiglo je i potpitanje. Vrlo neukusno, zbog čega je Đoković podigao glavu kada je čuo sljedeće riječi: "Da li si na neki način... uplašen zbog igranja sa još jednim Italijanom, ako uzmemo u obzir da si izgubio od Sinera i Nardija?"

Čulo se glasno coktanje, Nole je okrenuo glavu birajući riječi, a onda odgovorio provokatoru: "Ja se ne plašim ničega u bilo kome. Ali, nadam se da ću dobiti šansu da igram opet sa njim i da dođemo do još jednog meča ovdje", rekao je Đoković o Musetiju koji je u tom trenutku igrao meč protiv mladog Francuza Artura Filsa i na kraju ga je pobijedio u dva seta: "Očigledno je Lorenco jedan od najtalentovanijih igrača na šljaci, ima sjajan bekhend, sjajne atletske predispozicije, jedan je od najtalentovanijih igrača na ATP turu i vidjećemo. I Fils je dobar teniser, nadam se da ću dobiti šansu da igramo."

Novaka Đokovića provocira novinar
Izvor: YouTube/The World Of Tennis

Uprkos ružnom uvodu u pitanju, Đoković je odgovorio do kraja: "Sviđa mi se kako sam igrao svoj prvi meč ovdje u odnosu na prošlu godinu, osjećam se mnogo spremnije i ko god je sa druge strane, vjerujem da ću igrati svoju najbolju igru", dodao je srpski teniser koji je nahvalio i Filsa za koga je znao i gdje je osvojio svoju prvu titulu.

"Kad igram svoj najbolji tenis, mogu svima da naštetim na svakoj podlozi. Siguran sam u sebe!", poručio je Đoković kome se očigledno vratilo samopouzdanje, a pitanja poput ovog sa konferencije za medije mogu samo da ga inspirišu.

Podsjetimo, meč sa Musetijem na programu je u četvrtak i termin će kasnije biti određen.

(MONDO - M. V.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC