• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đoković poslije pobjede pričao o liniji "39" za Kumodraž i sve nasmijao!

Autor Milutin Vujičić

Novak Đoković nasmijao je sve poslije pobjede nad Lorencom Musetijem.

 Novak Đoković autobuska linija 39 za Kumodraž Izvor: Tennis TV/Screenshot

Srpski teniser Novak Đoković pobedio je Lorencija Musetija (7:5, 6:3) i plasirao se u četvrtfinale mastersa u Monte Karlu gdje će danas od 14.30 igrati protiv Aleksa de Minora. Biće to još teži izazov za Đokovića, a nadamo se da će bar ovoga puta vremenska prognoza biti malo povoljnija jer je jako Sunce mučilo Srbina u četvrtak popodne.

U jednom trenutku vidjeli smo i da se Đoković tresao, dok je poslije meča svom timu dobacio i zašto je to tako bilo. Dok je tražio čistu majicu i oblačio trenerku pred obavezni TV intervju poslije meča, Đoković je ćaskao sa članovima svog tima. Uz Čarlija Gomeza i Marka Panikija, bili su Miljan Amanović i Nenad Zimonjić koji su dobro razumjeli Novakove patnje jer ih je uporedio sa onim što često muči Beograđane.

"Bolje da sam dva sata proveo u tridesetdevetki (autobus 39. u Beogradu, prim. aut.), nego što sam ovdje bio", kazao je Nole i počeo da se smije sa svojim timom.

Ne znamo kada se Đoković posljednji put vozio gradskim prevozom u Beogradu, pošto bi sigurno izazvao najveću gužvu ikada kada bi se tamo pojavio, ali u pitanju je "linija" koju je sigurno često koristio kada je bio dijete i išao na treninge. Ide od Kumodraža do Trga Slavija.

"Još uvijek nisam dostigao vrhunsku formu. Bio je to ozbiljan izazov protiv izvanrednog igrača koji me je pobijedio prošle godine. Moram priznati da mi je taj poraz bio na umu kada sam izgubio svoj servis. Ah, nadam se da se to neće ponoviti", rekao je Nole poslije pobjede nad Musetijem, a potom je na konferenciji za medije objašnjavao i zbog čega se svađao sa navijačima u Monte Karlu koji opet nisu imali razumijevanja za njega.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC