• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stigli Novakovi rezultati iz Urgentnog centra: Otkriveno u kakvom je stanju Đoković

Novak Đoković je u Beogradu podvrgnut pregledima.

 Novak Đoković Urgentni centar rezultati Izvor: Antonio Ahel/ATAImages

Novak Đoković je dobro! Prema pisanju "Informera", njegovi nalazi u Urgentnom centru donijeli su uredne rezultate i nema prepreke da nastavi da trenira i da se sprema za Rolan Garos, na kojem bi trebalo da zaigra za desetak dana.

Novak je u Urgentnom centru obavio preglede, urađena mu je kompletna krvna slika, EKG, snimljena mu je glava i nakon nekoliko sati stigli su rezultati koji ne daju razlog za brigu. On se osjetio loše nakon što ga je flašica pogodila u glavu na Mastersu u Rimu, što mu je očigledno smetalo u narednim danima i bilo vjerovatno jedan od razloga zbog kojih se nije osjećao dobro u meču koji je izgubio.

"Novak je dobro. Svi nalazi su mu dobri. Uradio je kompletnu krvnu sliku i sve je u granicama normale. Uradio je i EKG, ali i snimak glave, kako bi se uvjerio da nije ozbiljnije povrijeđen, kada je u Rimu pogođen flašicom. Prije nekoliko minuta dobio je rezultate i sve je kako treba", objasnio je izvor "Informera".

Poslije kratke epizode u Rimu, u kojem je proveo nedjelju dana, Đoković se vratio kući i u rodnom gradu sa trenerom Nenadom Zimonjićem i saradnicima nastavio pripremu za odlazak u Pariz. U međuvremenu, Novak bi mogao da igra na još jednom turniru, jer mu definitivno fale mečevi ove godine, s obzirom na brze eliminacije sa turnira i na predugačke pauze između takmičarskih obaveza, zbog koje ne uspijeva da uđe u ritam.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC