• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vidjećete šta će sad Novak da uradi na Rolan Garosu: Osvojio titulu, pa upozorio sve na Đokovića

Zverev nije preveliki optimista pred početak Rolan Garosa pošto vjeruje da će Novak Đoković biti na svom maksimumu, ali ne samo on.

 Zverev upozorio sve na Novaka Đokovića Izvor: YouTube/Rolex Monte-Carlo Masters/TennisLegends/Screenshot

Novak Đoković nije se proslavio na ovogodišnjem mastersu u Rimu i zabrinuo je svoje navijače pred početak Rolan Garosa, međutim osvajač tog turnira Aleksander Zverev ne da se zavarati. Nakon što je osvojio Rim i postao četvrti teniser svijeta, preskočivši Danila Medvedeva pred Rolan Garos, Zverev je održao neobičnu konferenciju za medije na kojoj je kao rijetko ko od rivala Novaka Đokovića pokazao koliko ga poštuje.

"Šta ćemo vidjeti od Novaka, Sinera, Rafe, Alkaraza pred Pariz? Novak će biti na svom maksimumu, vidjećete. To je tako. Takođe, Nadal će igrati bolje nego u Madridu i Rimu, siguran sam i u to... I druga dvojica zavise od zdravlja, ako su zdravi, mogu da budu najbolji na svijetu. Vidio sam da treniraju, što znači da su zdravi. Kada su zdravi, onda su najbolji na svijetu!", poručio je mirnim tonom Zverev, svjestan valjda i sam da to što je osvojio Rim ne znači da je favorit na Rolan Garosu.

Inače, Novak Đoković je prihvatio poziv malog turnira iz Ženeve i na njemu će nastupiti pred početak Rolan Garosa, ali ne kako bi došao do potrebnih bodova da bi ostao prvi na ATP listi i poslije grend slema u Parizu, nego kako bi prije svega stekao dobar osjećaj na šljaci koji mu je nedostajao. Vidjećemo da li će to biti dovoljno da ponovo napadne pehar koji je osvojio i prošle sezone u Parizu, što znači da brani 2.000 bodova.

Uoči početka Rolan Garosa ipak se najveće šanse daju Đokovićevim rivalima, prije svega Alkarazu i Sineru, tu je i Nadal koji najbolji tenis na svijetu igra u "svom hramu". Ne treba zaboraviti ni Zvereva koji je igrao nekada u polufinalima Rolan Garosa, a koji je pokazao u Rimu da ima kvalitet.

Podsjetimo, Rolan Garos počinje 26. maja i igra se do 9. juna.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC